Hviezda Konga sa sťažuje: Chcete žiariť v časopise, musíte schudnúť!

Herečku Brie Larsonovú s nadšením obliekajú všemožné módne značky, ale ona sa nedávno posťažovala na to, že ženy sú v Hollywoode v poriadne nevýhode.

08.03.2017 00:00
debata
Brie Larson a jej kolega Tom Hiddleston počas... Foto: Reuters, NEIL HALL
Brie Larson Brie Larson a jej kolega Tom Hiddleston počas londýnskej premiéry filmu Kong: Ostrov lebiek.

Dôvodom je podľa držiteľky Oscara fakt, že herečky sú v USA odsúdené na to, aby boli čo najštíhlejšie a pripomínali postavami modelky z mól. Inak majú smolu pri foteniach, kde značky zapožičiavajú svoje oblečenie. Ide totiž najčastejšie o kúsky priamo z móla, ktoré majú veľkosť určenú pre vysoké a štíhle manekýnky.

„Prvýkrát, keď ma fotili do časopisu, bol pripravený na vešiaku odev priamo z prehliadky. Opýtala som sa, či môžete byť v časopise len vtedy, ak vám sadnú takéto šaty. A odpoveďou mi bolo len ticho,“ uviedla Larson podľa JustJared.com.

„Muži dostanú obleky na mieru, alebo im prinesú košeľu, ktorá im perfektne sedí. Ale my ako ženy, ak sa nevmestíme do šiat po modelkách, narazíme hlavou proti múru jednému z aspektov ženskej hereckej kariéry. Všetky by sme veľmi radi vystúpili z tohoto kolobehu, v ktorom sa naša mentálna váha zakladá na tom, aká je váha fyzická,“ pokračovala Larson.

Ona sama sa pritom rozhodne nemusí sťažovať, žeby jej modely z prehliadok nesedeli ako uliate. Má totiž vysokú a štíhlu figúru, bonusom sú akurát väčšie prsia, ktoré však v šatách s výstrihmi fungujú na jednotku. Larson, ktorá sa od štvrtka objaví v úlohe reportérky vo filme Kong: Ostrov lebiek, by si však želala rovnaké šance pre všetky svoje kolegyne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #fotenie #diskriminácia #herečka #veľkosť #Brie Larson

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...