Súd vydal zatykač na problémovú raperku. Ona tvrdí, že ju to mrzí

Newyorský súd vydal v pondelok zatykač na americkú rapperku Azealiu Banks.

07.03.2017 14:10
Azealia Banks Foto: ,
Speváčka Azealia Banks na archívnom zábere.
debata

Dôvodom bolo, že sa nedostavila na súdne pojednávanie v kauze údajného napadnutia členky bezpečnostnej služby manhattanského noč­ného klubu Up&Down. Dvadsaťpäťročná interpretka čelí pre incident z decembra 2015 obvineniam z napadnutia, výtržníctva a obťažovania. 

Podľa vyjadrenia rapperkinho právneho zástupcu sa Banks nedostavila na súd, pretože si myslela, že pojednávanie stanovili až na stredu 8. marca. Okrem toho sa v pondelok nachád­zala v Paríži, kam vycestovala na Týždeň módy. Údajne si už nestihla zabezpečiť letenku do New Yorku, a preto sa nemohla včas dostaviť na súd. Interpretku to podľa slov jej právnika úprimne mrzí a situáciu mieni súdu osobne vysvetliť čo najskôr. 

Rodáčka z New Yorku sa počas spomínaného incidentu dostala do sporu s dvoma vyhadzovačmi po tom, ako ju odmietli vpustiť do klubu. Ochrankári podniku totiž Banks nespoznali, na čo reagovala podráždene. Napriek tomu, že ju na súkromný večierok nepozvali, majiteľ jej po rozruchu vstup povolil.

Rapperka však nemenovanú členku bezpečnostnej služby naďalej urážala a následne jej napľula do tváre. Po tom, ako sa ju rozhodli vyviesť z podniku, ju navyše uhryzla do prsníka a udrela päsťou. Rapperku po konflikte zadržali a obvinili z napadnutia, no krátko nato ju prepustili. 

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #New York #zatykač #Azealia Banks

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...