Silikóny aj ovisnutá koža! Táto dvojka na pláži až tak neohúrila

Ukážková forma? Áno, medzi celebritami je takmer povinnosťou. Ale nie každá z nich dokáže túto požiadavku šoubiznisu naplniť na jednotku.

14.03.2017 00:00
debata (2)
Hviezdička z reality-šou Marysol Patton... Foto: Profimedia
Marysol Patton (vpravo) a transgender modelka Lauren Foster Hviezdička z reality-šou Marysol Patton (vpravo) a transgender modelka Lauren Foster na pláži v Miami.

Pláž v Miami sa počas víkendu stala miestom, kde sa objavili dve televízne hviezdičky – jedna z reality šou o bohatých manželkách, druhá zase transgender modelka. Pozornosť paparazzov nepochybne prilákali, ale pravdou je, že pohľad na ne tentoraz až taký očarujúci nebol.

Bývalá modelka Lauren Foster podstúpila zmenu pohlavia už ako osemnásťročná a neskôr sa stala veľkým vzorom pre mnoho mladých transgender osôb. Málokto vie, že fotila pre Vogue už v roku 1980 alebo že jej venovali svoj priestor mnohé magazíny. Po skončení v modelingovej brandži sa vrhla na prácu s hviezdami a manažovala turné speváčky Grace Jonesovej či speváka Boya Georga.

Dnes má Foster už šesťdesiatku na krku a jej forma sa veľmi nelíši od podoby mnohých šesťdesiatničiek. Výnimkou sú akurát masívne prsia, samozrejme, vylepšené silikónovými implantátmi.

Na miamskej pláži robila Fosterovej spoločnosť hrdinka reality-šou Paničky z Miami. Marysol Patton je o pár rokov mladšia a v plavkách s kvetinovým vzorom vyzerala elegantnejšie než jej kamoška Lauren. Najviac však fotografov zaujala svojimi luxusnými hodinkami, s ktorými neváhala skočiť do vĺn oceánu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vek #pláž #plavky #forma #Miami #Lauren Foster #Marysol Patton

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....