Dcérka hviezdy Dva a pol chlapa má meno, gratulovala jej aj Clinton

Dcéra americkej herečky Amber Tamblyn sa volá Marlow Alice Cross.

14.03.2017 17:55
Amber Tamblyn Foto: ,
Herečka Amber Tamblyn na archívnom zábere.
debata

Tridsaťtriročná rodáčka zo Santy Monicy to oznámila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu listu od bývalej prezidentskej kandidátky Hillary Clinton, ktorý im poslala pri príležitosti narodenia dievčatka.

„Drahá Marlow: Všetko najlepšie k narodeninám! Tvoje narodenie je zdrojom obrovskej radosti pre tvojich rodičov, Amber a Davida, a rozsiahlu komunitu tvojich obdivovateľov a zástancov. Prajem ti všetko najlepšie do života plného úspechov, dobro­družstiev, lásky, vedomostí a priateľstva,“ napísala politička. 

Herečka s manželom, komikom Davidom Crossom, privítali Marlow na svete vo februári, ale jej meno najprv tajili. „David a ja vám s hrdosťou oznamujeme, že sa nám narodila dcéra Dauphinoise Petunia Brittany Scheherazade Von Funkinstein Mustard Witch RBG Cross Tamblyn-Bey Jr.,“ napísala v tom čase na Instagrame.

Tamblyn a 52-ročný rodák z Atlanty, ktorý sa predstavil v snímkach ako Scary Movie 2 (2001) či Večný svit nepoškvrnenej mysle (2004), sa zosobášili v októbri 2012 po približne piatich rokoch randenia. 

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #dcéra #Instagram #meno #Amber Tamblyn

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...