Taká krásna a taká talentovaná! Čo všetko dokáže Cara Delevingne?

Anglická modelka, herečka a speváčka Cara Delevingne vydá v októbri svoj prvý román.

16.03.2017 09:00
Cara Delevingne Foto: ,
Modelka a herečka Cara Delevingne v kreácii Balmain.
debata

Novinka bude mať názov Mirror, Mirror a prinesie príbeh skupinky šestnásťročných kamarátov Reda, Lea, Rose a Naimy, ktorí spoločne prechádzajú náročnou školou a popritom sa snažia objaviť samých seba. Všetko sa však radikálne zmení po tom, ako posledná menovaná zomrie. 

Dvadsaťštyriroč­ná rodáčka z Londýna sa so svojím literárnym debutom pochválila na službe Instagram, kde zverejnila fotografiu s rukopisom. “Ďalší neuveriteľný moment. Som nadšená. Veľmi milujem tieto postavy, milujem, čo symbolizujú, čo predstavuje tento príbeh. Proces tvorby tohto románu mi zmenil život a stal sa niečím, čo je naozaj blízke môjmu srdcu. Nemôžem sa dočkať, keď sa s vami o to podelím," napísala k snímke. Mirror, Mirror sa na pulty britských kníhkupectiev dostane 5. októbra pod hlavičkou vydavateľstva Trapeze. 

Cara Delevingne za­čala s modelingom už ako desaťročná, pričom kontrakt s agentúrou podpísala v roku 2009. V rokoch 2012 a 2014 získala v rámci Britských módnych cien titul Modelka roka. Ako herečka sa predstavila napríklad vo filmoch Anna Karenina (2012), S tvárou anjela (2014), Papierové mestá (2015), PAN: Cesta do Krajiny-Nekrajiny (2015) či Jednotka samovrahov (2016). Tento rok ju budú môcť fanúšikovia a fanúšičky vidieť v sci-fi Valerián a mesto tisícich planét a dráme Tulipánová horúčka. 

debata chyba
Viac na túto tému: #Cara Delevingne #román

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....