Päť rokov čistá! Demi Lovato je na seba hrdá, ďakuje však aj bohu

Ako detská hviezda začal jej divoký život až príliš skoro. Našťastie, sa divoká časť aj skoro skončila. Demi Lovato oslavovala.

21.03.2017 00:00
Speváčka Demi Lovato. Foto: ,
Speváčka Demi Lovato.
debata

Známa americká speváčka a herečka si cez víkend pripomenula piate výročie od momentu, čo sa vzdala akýchkoľvek návykových látok. Pritom už ako tínedžerka mala problém s alkoholom či užívaním liekov. Bojovala tiež s bulímiou.

Dvadsaťštyriročná Lovato napísala na stránku združenia anonymných alkoholikov. „Som taká vďačná. Bola to neuveriteľná cesta. Toľko vzostupov, ale aj pády. Som však vďačná za všetko,“ odkázala hviezda. Priznala sa tiež, že mala chuť toľkokrát sa k alkoholu vrátiť. „Namiesto toho som si sadla a prosila boha, aby ma zbavil tej posadnutosti,“ pokračovala.

„Som na seba skutočne hrdá, ale nezmohla by som nič bez vyššej sily (Boha), mojej rodiny, priateľov a každého, kto ma podporoval. Vďaka ľudia, že ste zostali po mojom boku a verili vo mňa,“ poďakovala sa Lovato.

Speváčka zároveň venovala početné sumy na kontá niekoľkých združení a organizácií, ktoré pomáhajú mladým ľuďom so závislosťou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #alkoholizmus #oslava #Demi Lovato #abstinencia

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...