Okolo nich je aura lásky! Selena Gomez a The Weeknd sú fakt do seba

Mohlo to na začiatku vyzerať ako krátky celebritný románik. Zdá sa však, že medzi speváčkou Selenou Gomezovou a jej kolegom The Weekndom je to vážne.

20.03.2017 12:55
debata
Speváčka Selena Gomez a jej partner The Weeknd... Foto: Profimedia
Speváčka Selena Gomez a jej partner The Weeknd v uliciach Toronta. Speváčka Selena Gomez a jej partner The Weeknd v uliciach Toronta.

Dvojicu zachytili aj počas uplynulého víkendu paparazzovia počas prechádzky v kanadskom Toronte. Práve z Kanady pochádza populárny umelec, ktorý sa rozhodol vziať milovanú do svojej rodnej krajiny.

Reportéri zvečnili celebritných milencov pri návšteve torontského akvária, ktoré je vyhľadávaným turistickým miestom, ale tiež miestom romantických stretnutí. Pred časom si údajne celú jednu časť prenajal aj Drake, keď randil so speváčkou Rihannou. Mal vtedy zorganizovať romantickú večeru vo dvojici v priestoroch podmorského sveta.

Selena a The Weeknd sa začali spolu objavovať len pred pár mesiacmi – bolo to po oficiálnom rozchode speváka s topmodelkou Bellou Hadidovou. Už na svojom ostatnom albume však The Weeknd spieval o Gomezovej a podľa niektorých klebetných hlasov to svedčí o tom, že mal pre ňu slabosť ešte počas randenia so známou modelkou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Toronto #Selena Gomez #The Weeknd

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...