Adriana Lima dlho sama nezostala! Jedného športovca strieda ďalší

Len pár týždňov dozadu sa objavili správy o rozchode brazílskej topmodelky Adriany Limy a hráča amerického futbalu Juliana Edelmana. A už je v hre ďalší muž.

20.03.2017 14:05
Brazílska topmodelka Adriana Lima. Foto: ,
Brazílska topmodelka Adriana Lima.
debata

Paparazzovia zachytili 35-ročnú rodáčku z Brazílie v spoločnosti hráča bejzbalového tímu New York Mets Matta Harveyho. Dvojica spoločne absolvovala romantický výlet v Miami na jachte a následne spoločne strávili večer v River Yacht Club, kde večerali a popíjali šampanské.

Hráč tímu New York Mets Matt Harvey. Foto: Reuters, Jasen Vinlove
Matt Harvey Hráč tímu New York Mets Matt Harvey.

Ako píše portál EOnline.com, pre Brazílčanku to vraj je prirodzené stretávanie sa s mužmi. „Rada sa na veci díva zľahka. Randí a užíva si to,“ tvrdí zdroj, ktorý citoval server. „Jej hlavná pozornosť patrí rodine a práci, ale nebráni sa stretávaniu nových ľudí, chodeniu na večere, randeniu,“ pokračoval zdroj. „Nehľadá nič vážne,“ dodal.

Fotografie ukazujú, že modelka sa s Harveym pri stole v jachtárskom klube bozkávala a prejavovala si nežnosti. Ani jeden z dvojice sa však ku vzťahu zatiaľ nevyjadril. V minulosti sa už po jeho boku vystriedali mnohé topmodelky. Medzi nimi napríklad Anne Vyalitsyna či Devon Windsor.

Lima má zase zjavnú slabosť pre športovcov. Pred spomenutým Edelmanom bola vydatá za basketbalistu Marka Jarića a ešte v roku 2006 tvorila chvíľu pár s bejzbalistom Derekom Jeterom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #rande #Adriana Lima #športovec #Matt Harvey

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...