Pre krutý rozvod sa bála mužov. Dnes je Bullock opäť milovaná

Už sú to bezmála dva roky, čo herečka Sandra Bullock randí s fotografom Bryanom Randallom. Na verejnosti ich však spolu vidieť len veľmi zriedka.

22.03.2017 00:23
People-Sandra Bullock Foto: ,
Herečka Sandra Bullock na archívnom zábere.
debata (3)

Nie je to znakom, že by ich vzťah bol vlažný, podľa zdrojov z okolia herečky ide o jej taktiku vyhnúť sa prenasledovaniu bulvárom. Bullock má za sebou ťažké skúsenosti po krachu manželstva s tatérom a motorkárom Jessem Jamesom. „Život po rozchode s ním bol pre ňu naozaj náročný,“ uviedol zdroj pre portál E! News.

James herečku podvádzal a médiá vypátrali jeho početné nevery a kontakty s inými ženami. „Cítila sa pre to veľmi trápne. Istým spôsobom sa v tom čase obviňovala za všetko, čo sa stalo,“ uviedol zdroj. Herečka vraj už vtedy diskutovala s ex-manželom možnosť adopcie a synčeka Louisa, ktorého si osvojila až po rozchode, vraj túžili mať spoločne. „Považovala Jesseho za Louisovho otca, takže to bol pre ňu jeden z najťažších rozchodov. Jesse tam bol pre ňu počas celého adopčného procesu,“ uviedol tiež zdroj.

Podľa jeho slov však momentálne hollywoodska hviezda pochopila, že všetko sa deje z nejakého konkrétneho dôvodu. „Je nezávislá a sebestačná matka a tiež našla muža, ktorý miluje ju aj jej deti (Bullock si v roku 2015 osvojila ešte dievčatko) bezpodmienečne. Obe deti sú jej celý život a absolútnou prioritou. Istý čas žila len pre Louisa a chvíľu trvalo, kým bola schopná sa otvoriť nejakému mužovi, dôverovať a znovu milovať,“ opísal zdroj z okolia herečky.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #podvod #nevera #Sandra Bullock #Bryan Randall

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....