Pobúrená Dunham: Bola tučná, kritizovali ju, schudla, zase čelí kritike

Najprv ju kritizovali za nadváhu a neforemnú postavu. Keď schudla, dočkala sa ešte väčšej nepriazne a kritiky. Herečka Lena Dunham o tom hovorila v známej talk-šou.

22.03.2017 15:15
Herečka a spisovateľka Lena Dunham. Foto: ,
Herečka a spisovateľka Lena Dunham.
debata

Autorka a hlavná hrdinka seriálu Girls navštívila talk-šou Ellen DeGeneresovej a prezradila, že jej nedávna zmena vizáže a schudnutie jej priniesli množstvo kritiky. „Najprv som prežila ten moment, keď sa vám mení telo a vy ste z toho nadšení a potom mi toľko ľudí začalo hovoriť, že som pokrytec,“ vyznala sa Dunham.

Dôvodom, samozrejme, bolo, že v minulosti sa bez ostychu prezentovala na verejnosti so svojou neštandardnou a plnšou postavou, dokonca sa často vyzliekala pred kamerami. A mnohí ju považovali za vzor, ktorý popiera falošné hollywoodske ideály. Fanúšikovia údajne nadobudli pocit, že herečka a scenáristka sa im chce priblížiť, čím vlastne zrádza všetky dovtedajšie presvedčenia. „Bola som z toho frustrovaná. Došlo mi, že ako žena v Hollywoode, skrátka nemôžete vyhrať,“ dodala počas návštevy v televíznej relácii.

Pred pár dňami hviezda tiež reagovala na článok, ktorý riešil jej zmenu hmotnosti a vzhľadu. Napísala na Instagrame, že svoje telo prijala také, aké je. „Absolvovala som akcie na červenom koberci v couture móde s veľkosťou šiat 42, nakrúcala som sexuálne scény deň po operácii a ukazovala moje jazvy. Akceptovala som moje telo ako večne sa meniaci organizmus,“ odkázala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #kritika #hmotnosť #Lena Dunham #váha

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....