Prímerie! Angelina sa znovu rozpráva s Bradom, deti sú priorita

Od žiadosti o rozvod, ktorú v septembri minulého roka podala herečka Angelina Jolie boli údajne jej vzťahy s manželom Bradom Pittom na bode mrazu. Dnes to však už neplatí.

22.03.2017 17:38
Brad Pitt a jeho manželka Angelina Jolie Foto:
Herec Brad Pitt a jeho manželka Angelina Jolie na archívnom zábere.
debata

Tvrdí to aspoň magazín People, ktorý sa odvoláva na overený zdroj a píše, že dvojica už spolu začala znovu komunikovať. Prvým krokom bolo, že sa ex-partneri dohodli, že celý proces zverenia starostlivosti detí a rozvodu absolvujú mimo dohľadu verejnosti. Momentálne sa už stretli zoči-voči a pokúsili sa celú situáciu riešiť v prospech detí. „Brad je oveľa šťastnejší. Cíti sa príjemnejšie, keď vie, že sa tie veci neodohrávajú pred očami verejnosti,“ uviedol zdroj pre People.

„Boli to drsné časy, ale našťastie boli obaja schopní urobiť ústretové kroky a vyriešiť to,“ pokračoval informátor. „Brad bol vždy veľmi pozitívny ohľadom toho, aká skvelá matka je Angelina. Jeho cieľom bolo vyriešiť všetko pre dobro detí a celej rodiny,“ doplnil ešte nemenovaný človek z okolia dvojice.

Podľa správ amerického bulváru sa Pitt začal stretávať už aj s adoptívnymi synmi Maddoxom a Paxom. Práve incident v lietadle, v rámci ktorého mal herec kričať na svojho adoptívneho syna pod vplyvom alkoholu, vraj odštartoval celý proces odlúčenia slávnej hollywoodskej dvojice.

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #rodina #Angelina Jolie #Brad Pitt #prímerie

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...