Mažem Instagram každý týždeň, kritika ma zraňuje, tvrdí Selena Gomez

Je stála najsledovanejšou celebritou Instagramu, ale speváčka a herečka Selena Gomez túto aplikáciu nemá príliš v láske. Dokonca priznala, že ju pravidelne maže.

24.03.2017 00:00
Selena Gomez sa na akcii objavila v kreácii... Foto: ,
Selena Gomez na archívnom zábere.
debata

Dôvodom sú, samozrejme, najmä negatívne príspevky a komentáre, ktoré nechávajú fanúšikovia pod jej fotografiami. „Fixujete sa práve na tie negatívne komentáre. Neznejú tak, že: Ty si škaredá! Znejú akoby sa mi chceli zabodnúť do srdca,“ vyhlásila 24-ročná Američanka, ktorá zároveň priznala, že aplikáciu maže z telefónu takmer každý týždeň.

„Predstavte si všetky tie drobné pochybnosti a neistoty, ktoré ste v súvislosti so svojou osobou cítili a odrazu je tu niekto, kto ich spíše a upozorňuje aj na tú najmenšiu vec – hoci aj telesnú,“ pokračovala hviezda. To ju vraj veľmi zraňuje. Napriek tomu sa na mikroblogovaciu sieť stále vracia.

Byť sledovaná vyše stovkou miliónov ľudí je totiž nepochybne jeden z nástrojov na svetovú popularitu a tiež na to, aby sociálna sieť pomáhala hviezde z ekonomického hľadiska. V rozhovore pre magazín Vogue však Gomez prezradila, že keď sa oficiálne stala najsledovanejšou ženou Instagrame, vydesila sa.

„Neuveriteľne ma to pohlcovala. S Instagramom som vstávala a potom som si s ním líhala. Bola som závislák a skončilo to tak, že som sa pozerala na veci, ktoré vidieť nechcem a robila si starosti o záležitosti, o ktoré sa vôbec nechcem starať,“ vysvetlila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bolesť #kritika #Selena Gomez #Instagram #aplikácia

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...