Gwyneth Paltrow opäť prekvapuje: Baví vás análny sex? Nie ste sami

Nebojí sa hovoriť otvorene aj o veciach, o ktorých zväčša ženy mlčia. Herečka Gwyneth Paltrow na svojej stránke Goop.com priniesla veľký materiál o praktikách v análnom sexe.

24.03.2017 12:15
Gwyneth Paltrow Foto: ,
Herečka Gwyneth Paltrow na archívnom zábere.
debata (7)

Plavovlasá herečka, ktorá má doma Oscara za výkon vo filme Zamilovaný Shakespeare, patrí medzi veľmi otvorené hviezdy. Na vlastnej internetovej platforme, ktorú venovala životnému štýlu a širokému záberu každodenných aktivít v živote ženy, sa pravidelne hlási aj so sexuálnymi materiálmi. Tentoraz všetkých prekvapila tým, že sa rozhodla hovoriť s odborníkom Paulom Joannidesom o análnom sexe.

Praktika, ktorá je stále u mnohých z nás tabuizovaná, je podľa Paltrowovej dnes už bežnou súčasťou života v spálni. „Najprv to bolo šokujúce, potom sa z toho stal kultúrny moment a dnes je análny sex prakticky štandardom v bežnom spálňovom reportoári,“ píše sa na stránke Goop.com. „Ak vás baví análny sex, rozhodne v tom nie ste sami,“ pokračuje materiál.

Okrem týchto viet sa však aj obsiahlejšie venuje technike, spôsobom či praktizovaniu análneho sexu tak, aby bol čo najpríjemnejší a prinášal rozkoš.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow #análny sex #Goop #stránka

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...