DiCaprio stále tvorí pár so sexi Dánkou. Neuveríte, s kým si vyrazili!

Hoci o dĺžke trvania vzťahov herca Leonarda DiCapria sa toho nikdy nevie veľa, jedno je isté. S dánskou modelkou Ninou Agdalovou sú stále spolu.

29.03.2017 00:00
Nina Agdal a Leonardo DiCaprio Foto:
Nina Agdal a Leonardo DiCaprio na archívnom zábere.
debata

Potvrdili to zábery paparazzov z nedeľňajšieho večera, keď v prístave na ostrove St. Barths zvečnili z diaľky držiteľa Oscara a jeho príťažlivú priateľku. Keďže Nina Agdal oslavovala 25. narodeniny, jej hollywoodsky partner ju v rámci osláv vzal práve na karibský ostrov, ktorý vyhľadáva smotánka. Na večernú plavbu jachtou si však nevyrazili len sami dvaja, spoločnosť im robil ďalší slávny muž.

Reč je o Britovi Orlandovi Bloomovi, ktorý sa na ostrove Svätého Bartolomeja nachádza už niekoľko dní. Trio sa spoločne nalodilo na luxusnú jachtu a strávilo večer na otvorenom mori. Nie je isté, či Bloomovi robila spoločnosť aj nejaká dáma.

Avizovaný románik, ktorý mal mať s vydatou herečkou a modelkou Kristy Hinze Clarkeovou, sa nepotvrdil. Blondínka, s ktorou ho videli na pláži, sa totiž na ostrove objavila aj v spoločnosti manžela. Ten je vraj Bloomovým dobrým kamarátom a známy herec navštevuje austrálsku dvojicu pomerne často ako rodinný priateľ.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #narodeniny #Leonardo DiCaprio #jachta #Orlando Bloom #Nina Agdal #Karibik

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...