Švidraňová o novom priateľovi: Na Slovensku mám problém nájsť si chlapa

O súkromí dlho hovoriť nechcela. Pred časom však priznala, že konečne našla lásku. Za hranicami. Herečka a speváčka Barbora Švidraňová o novom priateľovi hovorila aj pre Pravdu.

29.03.2017 12:30
debata (17)
Herečka a speváčka Barbora Švidraňová na... Foto: archív redakcie
Barbora Švidraňová Herečka a speváčka Barbora Švidraňová na titulnej strane dámskeho magazínu MiA - prílohy denníka Pravda, ktorá vyšla ako súčasť novín v stredu 29. marca 2017.

Taliansky hudobník, s ktorým sa niekdajšia hviezda seriálov Panelák a Búrlivé víno stretáva už niekoľko mesiacov, je bubeník Francesco Mendolia. Už niekoľko rokov je súčasťou skupiny Incognito. Švidraňová síce donedávna ešte jeho totožnosť tajila, ale pred pár dňami na svojom Instagrame zverejnila krátke video, kde zverejnila zároveň odkaz na profil svojho partnera.

S príťažlivou herečkou sme sa zhovárali aj pre dámsky magazín MiA, ktorý vyšiel ako príloha v dnešnej, stredajšej Pravde. Práve pre MiU Švidraňová vysvetlila, prečo si našla práve zahraničného priateľa. „Z môjho pohľadu mám na Slovensku problém nájsť si chlapa. Po prvé ma skoro všetci poznajú. Po druhé ma všetci poznajú tak, ako ma chcú poznať a vnímať – teda cez svet seriálov a zábavného biznisu. A po tretie som tu nikdy nestretla muža, ktorý by ma mal čo naučiť. Väčšinou som ja bola emancipovaná. Žena, ktorá ho musela posmeľovať, byť dominantná, ťahať ho,“ uviedla ryšavka.

S Mendoliom síce nie sú spolu denne, ale Švidraňová vníma emocionálne spojenie. „Ak mám byť poetická, naše duše sa našli. Výdobytky modernej doby, ako je skype alebo rôzne videochaty skrátka vnímam ako nástroj na to, aby sme sa zbližovali. A spája nás hudba. Som na neho hrdá a on je hrdý na mňa,“ uviedla pre magazín MiA.

Celý rozhovor si môžete prečítať práve v ženskej prílohe, ktorá je súčasťou stredajšieho vydania denníka Pravda.

Funk pink punk session #goodtune #goodvibe #goodlove #pink #sundaymood @francescomendolia

Príspevok, ktorý zdieľa Barbora Švidraňová (@_basie_),

Drum gel

Príspevok, ktorý zdieľa Francesco Mendolia (@francescomendolia),

© Autorské práva vyhradené

17 debata chyba
Viac na túto tému: #zahraničie #láska #rozhovor #priateľ #Barbora Švidraňová #Talian #ženský magazín MiA

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...