Raper Kali túži po rodine: Skončím s kariérou a dúfam, že to príde!

Slovenský raper Kali sa rozhodol do dvoch rokov ukončiť svoju hudobnú kariéru.

30.03.2017 18:10
debata
Raper Kali na zábere zo svojho Instagramu. Foto: Instagram/Kali
Raper Kali na zábere zo svojho Instagramu. Raper Kali na zábere zo svojho Instagramu.

„Idem teraz na turné, zverejním ešte niekoľko videoklipov a potom chcem vydať ešte jednu výberovku a končím,“ povedal v rozhovore. „Nebude to pre mňa úplne jednoduché, ale verím, že v tom období, keď skončím s hudbou, príde mi do života žena môjho života a deti. Nie je nič viac, než to. Síce momentálne nemám partnerku, už som rok slobodný… A ani nechcem súkromie v médiách veľmi rozoberať, aj to bol totiž jeden z problémov predošlého vzťahu,“ priznal Kali, ktorý má už v tejto chvíli celkom jasné plány.

„Chcel by som si kúpiť drevený dom niekde v lese a určite sa vrátim do roboty. Na Slovensku nie sme v Amerike a tá hudba tu nevynáša toľko, aby som zo zarobených peňazí mohol žiť 50 rokov a nemusel pracovať, čiže ak bude treba, nájdem si robotu. Bol som vyučený za umeleckého zlatníka, ale to by som nikdy nerobil. Nebavilo ma to a musel som byť pri tom zohnutý, z čoho ma zas bolel chrbát, ale robil som už všelijaké ďalšie roboty. Bol som osobný šofér, umýval som autá v umyvárke, behal som po rôznych brigádach… Nemám problém chytiť lopatu do ruky a ísť pracovať. Jediné, s čím by som dnes mal možno problém, by bol zamindrákovaný šéf, ktorý by si na mne vybíjal svoje ego. Najradšej zo všetkého by som si rozbehol niečo vlastné, možno by som mohol robiť PR alebo booking manažéra, niečo také. Aj keď s mladými interpretmi sa niekedy veľmi ťažko robí, často si totiž ulietavajú na extrémne malých úspechoch. Uvidíme. Všetko je zatiaľ vo hviezdach,“ podotkol 34-ročný Bratislavčan. „A vo voľnom čase budem štrikovať. To by som sa chcel naučiť. Vážne, to sú veci, pri ktorých človek vypne, to nie je akože som gej,“ zasmial sa.

Svojim nasledovníkom, fa­núšikom a fanúšičkám by vraj odkázal jediné. „Nech zo seba dajú preč nenávisť, pretože to strašne brzdí ako ich samotných, tak aj rozvoj ich myslenia, ich duše a všetkého. Nenávisť je extrémna brzda. Takže nech prestanú nenávidieť a veci, ktoré im vadia, nech ignorujú a nech sa proti nim nejako nestavajú, lebo je to zbytočné,“ povedal Kali.

„Ja už nereagujem spontánne ako kedysi. Rokmi som sa naučil, že je dobré sa zo všetkého vyspať a premyslieť si dvakrát, čo poviete a ako to poviete. Keď je aj niekto na mňa nahnevaný, urazí ma alebo nejakým spôsobom pošpiní, čo je v rape normálna vec – všetky tie hejty, tak sa len snažím pochopiť, čo tých ľudí k tomu vedie a vždy dospejem k záveru, že dotyčný má buď fakt zlý život a v podstate je mi ho ľúto alebo mi ho je ľúto už len preto, že v sebe nosí niečo také a púšťa to von. Čiže ja som sa na ľudí prestal hnevať. Niečo za tou nenávisťou skrátka je a je to niečo, čo treba skôr ľutovať a nie byť na človeka naštvaný,“ uzavrel rapper.

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #kariéra #rodina #hudba #raper #kali

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....