Pár ako z katalógu: LeAnn Rimes s manželom vystavili ukážkové telá

Znovu si užívali! Manželia, speváčka LeAnn Rimes a herec Eddie Cibrian, zamierili cez víkend do Mexika. V luxusnom rezorte predviedli paparazzom svoje ukážkové figúry.

30.05.2011 14:00
debata
Manželia, speváčka LeAnn Rimes a herec Eddie...
LeAnn Rimes a Eddie Cibrian Manželia, speváčka LeAnn Rimes a herec Eddie Cibrian, si užívali ďalšiu dovolenku - tentoraz v Mexiku. Na palube malej súkromnej jachty predviedli ukážkové figúry.

Novomanželia, ktorí si povedali áno v apríli tohto roka, sa do mexického letoviska Cabo vrátili po krátkej pracovnej prestávke v Los Angeles. Medové týždne si užívajú na pokračovanie, ale údajne im to celkom vyhovuje.

Speváčka, ktorú preslávil hit Can´t fight the moonlight vo filme Divoké kočky, informovala o dovolenke aj na svojom konte na sociálnej sieti Twitter. Prezradila, že manžel Eddie ju prekvapil súkromnou jachtou, ktorú prenajal na celý deň. „Eddie ma prekvapil úžasnou jachtou. Medové týždne sú oficiálne úžasná vec,“ odkázala nadšená speváčka, ktorú v Mexiku zvečnili paparazzovia.

Manželia sa nedokážu od seba odtrhnúť. Foto: SITA
LeAnn Rimes a Eddie Cibrian Manželia sa nedokážu od seba odtrhnúť.

Na palube jachty s názvom It´s all good sa predviedla opäť v dvojdielnych bikinách a na obdiv vystavila aj svoju ukážkovú figúru. Tentoraz však nezaostal ani jej manžel, seriálový fešák Cibrian. Oblečený iba v šortkách predviedol svalnaté telo, ktoré by mu mohol závidieť nejeden hollywoodsky kolega.

Speváčka LeAnn Rimes so svojím partnerom -...
Kvôli tomuto fešákovi opustila speváčka a...
+2Snúbenci - speváčka LeAnn Rimes a herec Eddie...
debata chyba

+ Spoločné stolovanie s blízkymi vytvára nezabudnuteľné chvíle.
Ak vám dnes niečo nejde, nevadí, oddýchnite si,...

+ Mali by ste byť nad vecou, prílišná starostlivosť môže aj ublížiť.
Nikdy nebudete so svojou prácou naplno...