Harry a Meghan už ako mladomanželia! Bodkou za svadbou bola večerná párty

Obloha bez jediného mráčika bola nad Windsorom v okamihu, keď sa čerství novomanželia, vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu, vybrali v sobotu večer z Windsorského hradu do sídla Frogmore House.

20.05.2018 08:22
princ Harry, Meghan Markle Foto: ,
Meghan Markle a princ Harry, vojvodkyňa a vojvoda zo Sussexu, opúšťajú Windsorský zámok a mieria na večernú recepciu do Frogmore House.
debata (6)

Vo Windsore si Meghan, Hary a ich 600 pozvaných hostí vychutnali recepciu, ktorú pre nich usporiadala kráľovná Alžbeta II.

O čosi menej hostí sa následne presunulo do sídla Frogmore House, kde usporiadal otec ženícha, princ Charles, súkromnú večernú recepciu pre manželský pár a 200 najbližších priateľov a členov rodiny.

Meghan Markle a princ Harry, vojvodkyňa a... Foto: SITA/AP, Steve Parsons
Meghan Markle a princ Harry Meghan Markle a princ Harry, vojvodkyňa a vojvoda zo Sussexu, opúšťajú Windsorský zámok a mieria na večernú recepciu do Frogmore House.

Zo svadobných šiat sa Meghan prezliekla do modelu z dielne britskej návrhárky Stelly McCartneyovej. Meno dizajnérky sa skloňovalo aj so svadobnou róbou, no napokon sa o ňu postarala iná Britka, návrhárka Clare Waight Keller. Snehobiele šaty na recepciu boli z jemného hodvábu a Meghan ich mala zapnuté okolo krku. Práve takýto štýl šiat sa stal pre Američanku typickým. Napokon mu zostala verná aj počas svojho veľkého dňa.

Meghan Markle a princ Harry, vojvodkyňa a... Foto: SITA/AP, Steve Parsons
Meghan Markle, princ Harry Meghan Markle a princ Harry, vojvodkyňa a vojvoda zo Sussexu, opúšťajú Windsorský zámok a mieria na večernú recepciu do Frogmore House.

Pár na hradnom nádvorí nasadol do pristaveného Jaguaru typ Zero na elektropohon s otvorenou strechou, za volant sa posadil sám vojvoda zo Sussexu.

Meghan Markle a princ  Harry opúšťahú...
Meghan Markle a princ Harry opustili Windsor v...
+5Meghan Markle a princ Harry opustili Windsor v...

Okrem členov kráľovskej rodiny dostal na recepciu pozvánku aj herec a moderátor James Corden, ktorý sa zhostil úlohy „zabávača“ na spomínanej večernej recepcii.

Meghan Markle a princ Harry, vojvodkyňa a...
Meghan Markle a princ Harry, vojvodkyňa a...
+4Meghan Markle a princ Harry, vojvodkyňa a...

Novomanžel podľa médií v sobotu daroval svojej žene štvorcový akvamarínový prsteň, ktorý patril jeho matke, zosnulej princeznej Diane. Po celú noc bola podľa britskej tlače od sídla počuť hlasná hudba a hodinu pred polnocou miestneho času ožiaril oblohu ohňostroj odpálený pri Frogmore House na počesť novomanželov.

Harry daroval Meghan štvorcový akvamarínový... Foto: SITA/AP
princ Harry, meghan markle Harry daroval Meghan štvorcový akvamarínový prsteň, ktorý patril zosnulej princeznej Diane.

Ako uviedli britské médiá, svoju manželskú noc mal čerstvo zosobášený pár stráviť na hrade Windsor, do ich domova, ktorým je Kensingtonský palác, by sa mali Harry a Meghan vrátiť v nedeľu.

Bozk mladomanželov pred Kaplnkou svätého Juraja.
Princ Harry as manželkou pózujú už ako manželia...
+5Mladomanželia, princ Harry a Meghan, sa vezú v...

Britská kráľovská rodina sa poďakovala ľuďom, ktorí v sobotu pricestovali do Windsoru, i tým, ktorí na celom svete sledovali svadbu princa Harryho s herečkou Meghan Markle. Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter ešte raz zablahoželali mladomanželom, vojvodovi a vojvodkyni zo Sussexu.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Meghan Markle #svadba princa Harryho

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...