Milionári Geissenovci: Rozvod? Už sme ho spomínali

Skutočnosť, že Carmen Geiss (53) a jej manžel Robert (54) nie sú vždy naladení na jednu vlnu mohli diváci vidieť aj v televíznej šou Geissenovci - Ťažký život milionárov.

21.06.2018 00:00
Carmen a Robert Geissenovci Foto:
Carmen a Robert Geissenovci.
debata (3)

Párik sa hádal kvôli spontánnym nápadom Roberta, ktoré sa jeho manželke nie vždy páčili, ale napríklad aj kvôli jej záľube vo večnom nakupovaní.

Nemeckí milionári tvoria pár dlhých 36 rokov, z toho sú 20 rokov manželmi. V rozhovore pre RTL „Exklusiv“ však Carmen Geiss porozprávala aj o negatívnej stránke takéhoto dlhého vzťahu. „Samozrejme, že poznám pocit žiarlivosti. Je jasné, že za 36 rokov už prišla na pretras,“ opísala.

A porozprávala aj o hádkach v ich manželstve. „Keď sa dvojica háda, občas z úst jedného či druhého vyletí aj veta ako : ‚Nechám sa rozviesť‘. To človek povie v návale zlosti. Myslím si, že aj v šťastných manželstvách sa občas slovo rozvod skloňuje,“ dodala svojrázna Carmen Geiss.

A ako vníma dlhoročný vzťah Robert Geiss? „Taký dlhý čas spolu – to samozrejme prináša aj okamihy, kedy všetko nejde najlepšie. Ale vždy sa s tým popasujeme a v krátkom čase sa vrátime do normálu.“

Manželia majú za sebou aj naozaj ťažké okamihy, keďže Carmen mala problém s donosením dieťatka a 10 razy potratila. Napokon sa jej podarilo priviesť na svet dve dcéry, Davinu (15) a Shaniu (13).

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Carmen Geiss #ťažký život milionárov

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...