Lacná princezná Diana! Nie všetci prominenti Meghan milujú, ich slová sú tvrdé

Meghan Markle má milióny fanúšikov po celom svete. Po boku svojho manžela, princa Harryho, niekdajšia herečka žiari, kdekoľvek sa objaví.

23.06.2018 17:30
Vojvodkyňa Meghan v marci 2018 na oslavách hier... Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan v marci 2018 na oslavách hier Commonwealthu.
debata (10)

Ale nová členka britskej kráľovskej rodiny nemá len fanúšikov. A niektorí prominenti si svoj názor na štýlovú tmavovlásku nenechali pre seba. A použili aj nelichotivé prirovnania.

Moderátor sledovanej šou „Good Morning Britain“, Piers Morgan, opísal, ako sa s Meghan spoznal osobne. „Milujem Kravaťákov a tak som Meghan začal sledovať na Twitteri. Akonáhle som to urobil, asi o 10 sekúnd som dostal správu priamo od nej. Napísala mi, že je mojou veľkou fanúšičkou,“ opísal moderátor. Následne sa stretli v jednom z podnikov vo Wimbledone. „Tam sme spolu sedeli. Len ona a ja, asi 90 minút – správala sa ako najlepšia kamarátka. Po tomto stretnutí sa však Meghan definitívne odmlčala a žiaden dôvod neuviedla.“ Piers Morgan zostal z jej správania zaskočený a jeho sympatie k nej značne ochladli.

Moderátor Piers Morgan na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Moderátor Piers Morgan na archívnom zábere. Moderátor Piers Morgan na archívnom zábere.

Vo svojej talkšou Meghan v minulosti nešetrila ani vychytená moderátorka Wendy Williams. „Princeznou sa stala náhodou. Je trocha ako Joker a je to žena, ktorá rada hrá,“ povedala vo svojej šou v minulosti o Meghan Marke a pokračovala: „Na rozdiel od Kate, ktorá vyrastala v Anglicku a členov kráľovskej rodiny milovala, toto dievča, tá Meghan Markle povedala, že nemala žiadnu predstavu o členoch kráľovskej rodiny a dokonca ani nevedela, kto je Harry. Myslím si, že klamala.“

Americká moderátorka Wendy Williams. Foto: SITA/AP, Omar Vega
Wendy Williams Americká moderátorka Wendy Williams.

Ešte tvrdšie slová na jej adresu zazneli z úst austrálskej moderátorky Chrissie Swanovej. „Z nejakého dôvodu ma doposiaľ neočarila. Je to tým, ako vystupuje. Stále vyzerá, ako keby hrala rolu. Pôsobí na mňa, ako keby ten pokorný výraz iba predstierala,“ opísala a napokon ešte tvrdšie dodala: „Nie som si celkom istá, či svojho manžela miluje tak veľmi, ako svoju novú rolu.“

Britská televízna hviezda Katie Hopkins ju opísala ešte nelichotivejšie, pričom použila slovné spojenie: „Lacná princezná Diana“.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #Meghan Markle

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...