Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec majú syna

Česká speváčka a herečka Lucie Vondráčková porodila v nedeľu hokejistovi Tomášovi Plekancovi syna. Informovali o tom portál iDNES.cz a agentúra Mediafax s odvolaním sa na kanadské médiá.

06.12.2011 09:12
Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec Foto:
Speváčka Lucie Vondráčková a hokejista Tomáš Plekanec na vyhlásení cien Zlatá hokejka. Absolvovali ich už ako mladomanželia. Vzali sa deň predtým.
debata

„Tomáš Plekanec chýbal na dnešnom tréningu. Našťastie to bolo preto, že jeho manželka porodila zdravého chlapca. Posielame gratulácie celej rodine,“ napísal portál Montreal Hockey Talk. Informáciu v pondelok potvrdila aj webová stránka montrealgazet­te.com, ktorá narodenie chlapčeka spomína v článku o situácii v tíme NHL Montreal Canadiens.

Plekancovi spoluhráči novopečeným rodičom blahoželali prostredníctvom sociálnych sietí. Podľa pôvodných informácií mala Vondráčková rodiť až v januári, no denník Blesk tvrdí, že s termínom zámerne zavádzala. O tehotenstve po prvý raz informovala v júli, teda mesiac po sobáši s Plekancom.

Dvadsaťdeväťročný hráč Montrealu Canadiens a 31-ročná speváčka sa vzali 17. júna v pražskej Troji. Žijú spolu v kanadskom Montreale, kde Plekanec pôsobí od roku 2003. Vondráčková tam študuje francúzštinu, pracuje na piesňach a videoklipoch a užíva si anonymitu.

„Som rada, že ma tu berú ako to dievča s kocúrom, ktorý sa správa ako pes. Chodíme spolu na prechádzky a on vždy kráča pekne pri mojej nohe,“ povedala nedávno v rozhovore pre iDNES.cz. Do Česka by vraj mala prísť až koncom apríla, kedy ju čaká nakrúcanie filmu a nahrávanie nového albumu.

debata chyba

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...