Prvé zábery tehotnej vojvodkyne Meghan: Už sa zaobľuje, pozrite sa!

Na svadbu princeznej Eugenie prišla v dlhom tmavom kabáte. Dnes už je jasné, prečo tak vojvodkyňa Meghan spravila.

16.10.2018 10:15
debata (16)
Vojvodkyňa Meghan v Austrálii odhalila obliny... Foto: SITA/AP, Phil Noble
Vojvodkyňa Meghan v Austrálii odhalila obliny svojho bruška. Vojvodkyňa Meghan v Austrálii odhalila obliny svojho bruška.

Manželka princa Harryho spoločne so svojou polovičkou v pondelok potvrdili vyhlásením prostredníctvom Kensingtonského paláca, že na ceste je ich prvý potomok. Ak by si to médiá uvedomili už minulý piatok, deň D princeznej Eugenie, jednej z vnučiek britskej kráľovnej Alžbety II., by bol v troskách. Všetci by sa totiž sústredili na americko-kanadskú herečku, dnes vojvodkyňu zo Sussexu.

Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa...
Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu sa zhovára s...
+3Na záberoch v bielych šatách vidieť prvé obliny...

Medzitým sa však Meghan a jej manžel Harry vydali na svoju prvú oficiálnu zahraničnú cestu do Austrálie a práve tam už prišiel čas aj na to, aby sa 37-ročná Meghan pochválila prvými tehotenskými oblinami.

V bielych puzdrových šatách bolo vidieť na Meghan, že už sa jej zaobľuje bruško a potvrdila tak, že už je približne na prelome tretieho a štvrtého mesiaca tehotenstva.

Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu sa zhovára s... Foto: SITA/AP, Andrew Parsons
Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu sa zhovára s austrálskou speváčkou Missy Higgins, ktorá len nedávno priviedla na svet svojho potomka. Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu sa zhovára s austrálskou speváčkou Missy Higgins, ktorá len nedávno priviedla na svet svojho potomka.

Od zverejnenia správy o budúcom kráľovskom potomkovi sa začali šíriť aj dohady o tom, aké meno by mohol dostať. Podľa denníka Daily Telegraph sa najčastejšie objavujú medzi tipmi mená ako Alice a Philip. V zozname sú však aj mená ako Alžbeta, Mary, Viktória, či Charles alebo Edward a Arthur.

Dieťa dostane priezvisko Sussex, čo je zdôvodnené titulom oboch manželov, ktorý po svadbe dostali od britskej kráľovnej. Podľa rovnakého pravidla majú priezvisko aj deti princa Williama a jeho manželky – vojvodkyne Kate – princovia George a Louis a princezná Charlotte sú v úradných dokumentoch zapisovaní ako Cambridgeovci.

© Autorské práva vyhradené

16 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #tehotenstvo #princ Harry #Austrália #vojvodkyňa Meghan

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....