Osí driek v centre pozornosti! Vojvodkyňa Kate opäť zrecyklovala starý model

Manželka princa Williama siahla po výraznej moderej farbe. Dobre vie, prečo! Pozrite sa, ako jej pristane.

15.11.2018 12:25
debata (9)

Pred týždňom sa vojvodkyňa Kate objavila po boku svojho manžela na a udeľovaní cien „Tusk Conservation Awards" a britské médiá si okamžite všimli, že trojnásobná mama žiari v šatách, ktoré mala na sebe pred šiestimi rokmi. Išlo o róbu Jenny Packham, ktorú si prvý raz obliekla ešte ako bezdetná. Róba, ktorá zvýraznila aj jej štíhly driek, upriamila pozornosť na dokonalé krivky vojvodkyne, ktorá po troch tehotenstvách nepribrala ani gram.

Princ William a vojvodkyňa Kate v šatách Jenny... Foto: SITA/AP, Jeff Spicer
princ William Princ William a vojvodkyňa Kate v šatách Jenny Packham sa zúčastnili na udeľovaní cien "Tusk Conservation Awards" v Londýne.

Starší model zrecyklovala aj v deň narodenín princa Charlesa, kedy spolu s manželom zavítala na návštevu automobilového centra McLaren v Rotherhame. Usmiata trojnásobná mama prišla do centra v modrom kabáte značky Eponine v hodnote 1 650 libier, ktorý už mala na sebe v januári 2017. Efektný kabátik jej, podobne ako šaty Jenny Packham, zvýrazňoval štíhly driek.

Princ William a vojvodkyňa Kate na návšteve... Foto: Reuters, ANDREW YATES
Princ William a vojvodkyňa Kate Princ William a vojvodkyňa Kate na návšteve centra McLaren v Rotherhame.

Manželka princa Williama k nemu doladila kabelku Smythson za 450 libier a modré lodičky, ktoré sme na nej už takisto niekoľkokrát videli. Kabátik v štýle 60-rokov s kratšími rukávmi a výrazným golierikom vojvodkyni naozaj pristal, aj vďaka tomuto výberu sa opäť stala objektom záujmu fotografov.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...