Otec vojvodkyne Meghan v televízii: Toto nemôže trvať večne

Otec Meghan Markleovej Thomas v pondelok naliehavo žiadal svoju dcéru, aby sa s ním začala kontaktovať.

17.12.2018 16:30
Vojvodkyňa Meghan na archívnom zábere. Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan na archívnom zábere.
debata

Dodal, že ich nezhody, spôsobené jej manželstvom s britským princom Harrym, „nemôžu trvať večne“.

Markle v relácii televíznej stanice ITV „Dobré ráno, Británia“ vyjadril nádej, že sa „aspoň niečo vyrieši“. „Toto nemôže trvať večne. Nemám v pláne mlčať zvyšok života… Naozaj by som ocenil, keby mi aspoň zatelefonovala,“ uviedol.

Markle (74) prezradil, že s dcérou sa nerozprával odvtedy, čo sa rozhádali v období stresu pred jej svadbou s princom Harrym v máji tohto roka. Na tejto veľkej udalosti sa nezúčastnil pre operáciu srdca – musel ju podstúpiť práve v čase, keď vládol rozruch okolo odhalenia, že prijal peniaze za zinscenované paparazzovské fotografie. Nakoniec svadbu sledoval z Kalifornie, pričom jeho úlohu odviesť Meghan uličkou kostola prevzal princ Charles.

Manželia Harry a Meghan čakajú na budúci rok prvé dieťa. Budúci starý otec Markle v tejto súvislosti vyhlásil, že „dúfa, že všetko pôjde dobre a uvidí malú Meghan alebo malého Harryho“. „Mal by som mať v jej živote miesto, som jej otec,“ dodal.

Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu, čelila v posledných týždňoch záplave negatívnych titulkov v médiách pre svoj vzťah so zamestnancami kráľovskej rodiny. Jej otec ju však obhajoval a v relácii stanice ITV vyhlásil: „Vždy veľmi riadila okolie, ale nikdy nebola hrubá… vždy bola slušná.“

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #otec #Meghan Markle

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....