Ako slávny otec! Schwarzeneggerov nemanželský syn vystavuje svaly

Aká matka, taká Katka...aký otec, taký syn! Porekadlo, ktoré má niečo do seba. A vidieť to aj pri nemanželskom synovi Arnolda Schwarzeneggera.

20.01.2019 12:00
debata (2)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Just a lil thicc

Príspevok, ktorý zdieľa Joseph Baena (@projoe2),

Mladík menom Joseph Baena, o totožnosti ktorého sa svet dozvedel až po niekoľkých rokoch od romániku slávneho otca s jeho mamou, zjavne nasleduje kroky svetoznámeho kulturistu. Na svojom Instagrame zverejňuje pravidelne zábery z kulturistického tréningu či posilňovne a výnimočne zaujala tá posledná.

Baena totiž pred objektívom spodobil slávnu pózu jeho otca Arnolda z čias, keď bol jedným z najslávnejších bodybuilderov na svete. Vznikla v roku 1975 po tom, keď Arnold Schwarzenegger šiestykrát za sebou získal titul Mr. Olympia.

Na seba nenechali čakať ani komentáre jeho fanúšikov či sledovateľov. „Chlape, tuším vidíme práve nového Mr. Olympia,“ napísal jeden. Druhý si zavtipkoval ešte viac na margo podoby so známym otcom. „Nie, ja vidím nového Terminátora.“

Schwarzenegger s nemanželským synom udržiava kontakt. Okrem neho má ešte ďalšie štyri deti. Synov Patricka a Christophera a dcéry Katherine a Christinu. Jeho exmanželkou je Maria Shriver.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy Father's Day to the man that's almost as big as I am

Príspevok, ktorý zdieľa Joseph Baena (@projoe2),

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #otec #Arnold Schwarzenegger #kulturistika #Joseph Baena

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...