Na zdravie! Vojvodkyňu Kate veru s pivom často nevidieť

Veľkolepá oslava Dňa svätého Patrika sa konala 17. marca za prítomnosti princa Williama a jeho manželky v západnom Londýne.

18.03.2019 00:00
vojvodkyňa Kate Foto: ,
Princ William a vojvodkyňa Kate počas osláv Dňa svätého Patrika v Londýne - pripíjajú si pivom Guinness po prehliadle Írskej gardy.
debata (4)

Už tradične si britský kráľovský pár tento sviatok vychutnáva v uliciach hlavného mesta. Kate oslavy nevynechala dokonca ani minulý rok, kedy už bola vo vysokom štádiu tehotenstva. No zatiaľ, čo minulý rok si írske pivo Guinness pred objektívmi vychutnal len princ William, tento rok si ho už nechala načapovať aj vojvodkyňa Kate. A s chuťou si pripila.

Vojvodkyňa Kate počas osláv Dňa svätého Patrika... Foto: Reuters, POOL
Vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate počas osláv Dňa svätého Patrika v Londýne.

37-ročná vojvodkyňa zvolila, čo sa oblečenia týka, tradičnú farbu tohto sviatku, zahalila sa do smaragdovo zelenej, siahla po kabátiku obľúbenej značky Alexander McQueen. V zelenkastých tónoch sa niesli aj jej doplnky, náušnice značky Kiki McDonough. Jej manžel mal na sebe uniformu.

Asi 350 členov Írskej gardy sa predviedlo počas prehliadky, ktorej sa prizerali nielen vojvodkyňa Kate a princ William, ale aj množstvo rodinných príslušníkov vojakov. Počas podujatia si všetci zúčastnení minútou ticha uctili obete útoku na Novom Zélande.

Princ William a vojvodkyňa Kate počas osláv Dňa... Foto: Reuters, SIMON DAWSON
Princ William a vojvodkyňa Kate Princ William a vojvodkyňa Kate počas osláv Dňa svätého Patrika v Londýne, Kate opäť potešilo stretnutie so psom Donellom.

Na vojvodkyňu Kate, ako už býva zvykom pri oficiálnych podujatiach, opäť čakali desiatky fanúšikov. A tento raz aj jeden zvierací, ako minulý rok, aj tento raz bol prítomný pes – írsky vlkodav menom Donell. 7-ročný pes je súčasťou osláv, Kate ho obdivovala už aj v minulosti.

Princ William je od roku 2011 čestným najvyšším veliteľom Írskej gardy, preto sa každoročne zúčastňuje aj prehliadky počas osláv Dňa svätého Patrika. Vznik Írskej gardy sa datuje rokom 1900.

Princ William a vojvodkyňa Kate počas osláv Dňa...
Vojvodkyňa Kate počas osláv Dňa svätého Patrika...
+3Vojvodkyňa Kate počas osláv Dňa svätého Patrika...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #Deň svätého Patrika

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...