Lady Gaga a slávny hollywoodsky fešák spolu? Klebety sa už šíria

Najprv prekvapila správami o tom, že sa rozchádza so snúbencom a niekoľkoročným životným partnerom. Teraz má speváčka Lady Gaga vraj ďalšiu novinku. Hollywoodskeho fešáka vo výhľade!

22.03.2019 14:00
debata (6)
Speváčka Lady Gaga (vľavo) a herec Jeremy... Foto: SITA/AP, koláž: ZG
Speváčka Lady Gaga (vľavo) a herec Jeremy Renner na kolážovej snímke. Speváčka Lady Gaga (vľavo) a herec Jeremy Renner na kolážovej snímke.

Ako píše portál magazínu People, 32-ročná Gaga by sa mala stretávať s hercom Jeremym Rennerom, známym najmä zo série Avengers či z vojnovej drámy The Hurt Locker.

Zdroje, na ktoré sa People odvoláva, tvrdia, že „dvojica trávi spolu čas“. Nešpecifikovali však, či je medzi nimi niečo romantické, alebo sa dvojica stretáva ako kamaráti. Ani jeden zo zástupcov hviezdneho tandemu sa k dohadom nevyjadril.

Lady Gaga, ktorá si minulý mesiac odniesla domov sošku Oscara za najlepšiu filmovú pieseň, sa rozišla so svojím partnerom a snúbencom Christianom Carinom.

Renner má za sebou jedno neúspešné krátke manželstvo s kanadskou modelkou Sonni Pachecco. Dvojica má aj dcérku, o ktorú sa starajú v rámci striedavej starostlivosti.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #Jeremy Renner #People #pár #klebety

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...