Tajná dohoda medzi princom Williamom a Kate v roku 2007! Čoho sa týkala?

Vojvodkyňa Kate a princ William sa spoznali už v roku 2001 počas ich štúdia na Univerzite St. Andrew's.

23.03.2019 00:00
Kate Middleton, svadba, Foto: ,
Svadba princa Williama a Kate Middletonovej v roku 2011.
debata (2)

Z priateľstva sa zrodila láska, ktorú dvojica napokon spečatila pred oltárom v apríli 2011. Medzičasom sa manželia stali trojnásobnými rodičmi – vychovávajú princa Georgea (5), princeznú Charlotte (3) a princa Louisa (11 mesiacov). Ako je známe, Kate a William sa v čase ich randenia dva razy rozišli.

Ako informuje magazín „Express“, spisovateľka Katie Nicholl, autorka knihy o živote dvojice „The Making of a Royal Romance“, prišla na tajnú dohodu medzi princom Williamom a Kate, ktorá medzi nimi vznikla v roku 2007, po ich druhom rozchode. Čoho sa týkala? Ako uvádza „Express“, dvojica sa vtedy definitívne dohodla na svadbe.

Princ William so snúbenicou Kate Middleton... Foto: SITA
princ William a Kate Middleton Princ William so snúbenicou Kate Middleton pózovali pre médiá po oznámení svojich zásnub a termínu svadby v roku 2011.

Rozchod v roku 2007 vtedy William konzultoval aj so svojím otcom, princom Charlesom. "V roku 2007 prišiel princ William za svojím otcom a povedal mu: 'Mám 25 rokov a som príliš mladý na to, aby som sa ženil. Momentálne sa nechcem k ničomu zaväzovať,“ odzneli jeho slová v dokumente s názvom „Kate Middleton: Biography“. Princ Charles, ktorý mal v tom čase Kate Middleton veľmi rád, mu povedal, aby sa ku Kate zachoval férovo. "Dlhšie ju už nemôžeš naťahovať, preto to radšej ukonči,“ odzneli v dokumente slová Charlesa smerom k synovi. William jej mal po tomto rozhovore s otcom zatelefonovať do práce a oznámiť svoje rozhodnutie, ktoré podľa dokumentu niesla Kate veľmi ťažko.

Aj tento rozchod však napokon viedol práve k spomínanej dohode, zásnubám a k svadbe. Kate bola dlhé roky britskými médiami nelichotivo označovaná za „večnú čakateľku“, pričom išlo práve o to, že princ William sa stále nevedel rozkývať smerom k zásnubám. Tieto titulky v médiách Kate podľa spomínanej autorky nenávidela. Napokon k zásnubám došlo v roku 2010, o rok na to sa postavili pred oltár, pričom ich veľkému dňu sa prizeral celý svet.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #kráľovská svadba

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...