Čaká vojvodkyňa Kate štvrté dieťa? Gestá plné dohadov, pozrite sa

37-ročná trojnásobná mama deti miluje a oni milujú ju. Na akcii, ktorá sa konala v utorok, niektoré gestá neušli pozornosti fotografov.

11.09.2019 12:02
debata (6)

Pribudne do rodiny vojvodkyne Kate a princa Williama ďalší potomok? Po nedávnom verejnom vystúpení 37-ročnej Kate sa v britských médiách opäť začali množiť tieto dohady. Aj vďaka gestám, ktoré zachytili pozorné objektívy fotografov.

Vojvodkyňa Kate v záhrade "Back to... Foto: Profimedia
Vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate v záhrade "Back to Nature", objektívy sa zamerali na jej bruško.

Princ George (6), princezná Charlotte (4) a princ Louis (1) sú síce silná trojica a svojim rodičom dávajú určite zabrať, ale o možnom štvrtom dieťati do rodiny kráľovského páru sa špekuluje už dlhšie. Navyše, vojvodkyňa Kate deti miluje a je to na jej tvári vidieť vždy, keď sa medzi nimi objaví. Rovnako tomu bolo aj v utorok poobede, keď prišla na slávnostné otvorenie záhrady určenej pre deti s názvom „Back To Nature“ v grófstve Surrey.

Vojvodkyňa Kate v záhrade "Back to... Foto: Profimedia
Vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate v záhrade "Back to Nature", objektívy sa zamerali na jej bruško. Vedľa nej stojí spisovateľka Mary Berry.

Na podujatí ju sprevádzala aj britská televízna moderátorka a autorka kuchárskych kníh, 84-ročná Mary Berry. Veselá blondínka bola takmer neustále v blízkosti vojvodkyne a viditeľne si spolu rozumeli. V istých okamihoch položila Mary Berry ruku práve na bruško vojvodkyne. Ďalší záber zachytil aj Kate, ako sa dotýka jemne svojho bruška.

Posledný potomok vojvodkyne, princ Louise, prišiel na svet 23. apríla 2018. Z jeho dvoch starších súrodencov sú už školáci, spoločne navštevujú súkromnú školu neďaleko Kensingtonského paláca, Thomas's Battersea.

Vojvodkyňa Kate v záhrade "Back to Nature".
Vojvodkyňa Kate obklopená deťmi v záhrade "Back...
+4Vojvodkyňa Kate v záhrade "Back to Nature".

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #tehotenstvo

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....