Aha, aká rozkošná pehaňa sa objavuje po boku Brada Pitta

55-ročného herca je v spoločnosti vídať spolu s 30-ročnou herečkou Aliou Shawkatovou.

21.11.2019 14:10
Alia Shawkat Foto:
Herečka Alia Shawkat.
debata (8)

Od rozvodu s Angelinou Jolie síce herec Brad Pitt oficiálne žiaden vzťah nepotvrdil, každá žena, ktorá sa ocitne v jeho blízkosti, je však automaticky americkými médiami označovaná ako jeho nová partnerka.

V septembri a októbri sa 55-ročný herec nechal v spoločnosti vidieť spolu s 30-ročnou herečkou Aliou Shawkatovou. A hoci zdroj z ich okolia pre magazín People povedal: „Sú iba priatelia.“, pravdou je, že ich na fotografiách zachytili bok po boku viac razy. Stránka Entertainment Tonight tvrdí, že priateľmi sú už niekoľko mesiacov.

Herečka Alia Shawkat. Foto: SITA/AP
Alia Shawkat Herečka Alia Shawkat.

Pitt sa po boku sympatickej pehavej herečky ukázal napríklad 21. septembra na podujatí „A Play is a Poem“ v Los Angeles, následne sa spoločne ukázali aj o mesiac nato na predstavení stand-up komika Mikea Birbiglia.

Herec Brad Pitt na premiére filmu Ad Astra. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Brad Pitt na premiére filmu Ad Astra. Herec Brad Pitt na premiére filmu Ad Astra.

Podobný ošiaľ okolo Pitta spôsobila v roku 2018 Neri Oxman, profesorka z Cambridgskej univerzity, rodáčka z izraelskej Haify, kedy médiá informovali o ich romániku. O pár týždňov nato sa ukázalo, že krásna tmavovláska tvorí pár s iným mužom – Billom Ackmanom, manažérom miliardových fondov.

Ale Pitta od rozchodu s Jolieovou spájali aj so slávnymi menami ako Sienna Miller či Kate Hudson. A fanúšikovia jeho exmanželky, Jennifer Anistonovej, stále snívajú svoj sen o ich veľkom návrate.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #Alia Shawkat

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...