Melánia Kasenčáková: Nechajtema tancovať, to mi stačí!

V súťaži Miliónový tanec skončila druhá. Síce nedostane milión, ale na Broadway sa pozrie tiež. Strieborná tanečníčka Melánia Kasenčáková bola hosťom Pravda.sk a odpovedala na vaše otázky.

20.06.2005 09:24
debata

Kariéra dvadsaťjedenročnej rodáčky z Popradu sa začala ako v rozprávke. Teda vlastne vo filme z hollywoodskej dielne. Mladá tmavovláska milovala tanec odmalička. Ten by ju však v jej rodnom regióne určite neuživil a tak si popri tancovaní a trénovaní v jednej tanečnej skupine privyrábala v továrni. Vyrábala úchytky na truhly.

A potom si povedala, že musí skúsiť šťastie aj inde. Dokonca až v ďalekej Prahe. Zamestnala sa ako učiteľka tanca, absolvovala niekoľko prestížnych kurzov s americkými tanečníkmi, tancovala v nočných kluboch.

Keď prišla správa o kastingu do súťaže Miliónový tanec, rozhodla sa, že skúsi šťastie. Porote padla do oka okamžite. „Si to najlepšie, čo som doteraz na Slovensku videl,“ netajil obrovské nadšenie predseda poroty Fredy Ayisi. Melánia Kasenčáková postúpila do finálovej desiatky a dostala sa až do absolútneho finále. Aj v ňom ju väčšina porotcov označila za svoj tip na víťaza. Napokon rozhodli desatiny percent hlasov a milión putoval do rúk Daniely Edlingerovej.

Melánia však na tanec nezanevrela. Miluje ho z celej duše a chce sa mu venovať aj v budúcnosti. O pôsobení v súťaži, o tanci, kariére, ale aj o všeličom inom sa vám porozpráva ona sama. Melánia Kasenčáková bola hosťom Pravda.sk.

Víťazka reality-šou Miliónový tanec Daniela Edlingerová navštívi redakciu Pravda.sk nasledujúci deň – t.j. v utorok predpoludním.

debata chyba

+ Predchádzajte ťažkostiam, nenechajte aby ste neskôr museli plakať.
Ak niečo chcete dosiahnuť, musíte sa začať aj...

+ Neseďte doma pri monitore, dosť času pri ňom predsa trávite v škole.
Premýšľajte o dlhodobej kariére, finančný...