Lásku už neskrývajú. Toto je nový priateľ Miss Slovensko 2019! A slávny...

Miss Slovensko 2019 Frederika Kurtulíková si zahrala v novom videoklipe pesničky svojho priateľa, speváka Cesára Sampsona.

26.01.2020 07:03
debata (10)
Miss Slovensko Frederika Kurtulíková a jej... Foto: archív F.K.
Miss Slovensko Frederika Kurtulíková a jej partner - spevák César Sampson. Miss Slovensko Frederika Kurtulíková a jej partner - spevák César Sampson.

Ten v roku 2018 veľmi úspešne reprezentoval Rakúsko na svetovej súťaži Eurovízia so skladbou Nobody But You a skladba sa zaradila medzi najhranejšie hity nielen v Rakúsku, ale aj v susednom Nemecku či vo Švajčiarsku. Tentoraz sa nechal inšpirovať ich vzťahom, dá sa povedať, trošku na diaľku a napísal song Lazy Suit.

„Trávil som leto pri Čiernom mori, písal a produkoval nové pesničky, zatiaľ čo Frederika sa chystala na súťaž Miss World. A aj keď som bol potom doma vo Viedni, málo sme sa vídavali. Bolo to časovo náročné obdobie,“ prezradil Sampson.

Miss Slovensko Frederika Kurtulíková a jej... Foto: Matthias Mato Johannik
archiv CS Miss Slovensko Frederika Kurtulíková a jej partner - spevák César Sampson si zahrali aj spoločne vo videoklipe. Miss Slovensko Frederika Kurtulíková a jej partner - spevák César Sampson si zahrali aj spoločne vo videoklipe.

„Jedného dňa sme spolu telefonovali a sľúbili si, že hneď ako príde z Miss World v Londýne, spravíme si taký náš ‚lenivý mesiac‘. Len ona & ja a pizza Táto myšlienka sa mi veľmi zapáčila a po návrate do štúdia som hneď napísal Lazy Suit,“ hovorí Cesár, ktorý s víťazkou slovenskej súťaže krásy tvorí pár niekoľko mesiacov.

Miss Slovensko Frederika Kurtulíková a jej... Foto: Marcel Gonzales Ortiz
Frederika Kurtulíková a jej partner - spevák César Sampson Miss Slovensko Frederika Kurtulíková a jej partner - spevák César Sampson.

A možno nezostalo pri ich poslednej spolupráci, pretože ako Cesár tvrdí, veľmi by si raz želal, aby ho Frederika sprevádzala hrou na klavír. Tú predviedla aj počas finále Miss Slovensko 2019 a napokon aj na svetovej súťaži Miss World.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #hudba #Miss Slovensko #pár #Frederika Kurtulíková #Césaz Sampson

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...