Madonnina dcéra na odchode zo žúru! Nohavičky von, na tvári vidieť únavu aj...

Najprv sa usadila do prvého radu na prehliadke britskej značky Burberry, aby potom pokračovala na večierok magazínu LOVE. Ale práve tam to zjavne Lourdes Leon prehnala.

19.02.2020 00:00
debata (2)
Lourdes Leon počas odchodu z párty magazínu... Foto: Will / Goff Photos / Profimedia
Lourdes Leon Lourdes Leon počas odchodu z párty magazínu LOVE v Londýne. Zjavne nebola najčerstvejšia.

Mladá dáma, ktorá je známa ako najstaršia dcéra speváčky Madonny, bola jasným zdrojom záujmu paparazzov. A tí ju rozhodne nenechali vydýchnuť. Lourdes na nich zjavne pripravená nebola. Pri odchode zo žúru lifestylového titulu vyzerala naozaj „spoločensky unavene“.

V spoločnosti partnera a kamarátky sa snažila čo najrýchlejšie skočiť do útrob taxíka a nechať sa odviesť na hotel. To sa však zjavne nedarilo a za pár minút vzniklo množstvo záberov Lourdes s grimasami na tvári, oslepenej bleskami, ako sa snaží nájsť balans na vysokých podpätkoch a zmiznúť z dohľadu.

Model v kreácii Burberry Jeseň/Zima 2020 v...
Modelka Bella Hadid počas prehliadky značky...
+5Model v kreácii Burberry Jeseň/Zima 2020 v...

V jednom momente sa objektívom podarilo zachytiť aj jej spodnú bielizeň. Pri dĺžke jej minišiat kedysi takej slávnej značky Ed Hardy však ani niet divu. Brunetka, ktorej otcom je tréner Carlos Leon, si však z takéhoto odhalenia určite robí najmenšie starosti. Iba pred necelým rokom sa totiž na týždni módy v New Yorku bez ostychu promenádovala v priehľadných šatách bez podprsenky.

Po svojej slávnej mame zjavne zdedila táto dlhonohá kráska zmysel pre provokáciu aj ignoráciu toho, čo si myslí verejnosť. Ktohovie však, či ju známa speváčka pochváli, keď podobné zábery uvidí v bulvári ona. Hoci Lourdes je už plnoletá, mama Madonna sa ju vraj stále snaží držať skrátka…

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Lourdes Leon #párty #Lóve

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...