Prvý záber Harryho a Meghan po týždňoch! Šťastnejší vraj už dlho neboli...

Odkedy vo Veľkej Británii vypukol takzvaný "Megxit", teda kauza odchodu princa Harryho a jeho manželky Meghan do Kanady, vidieť manželskú dvojicu spolu nebolo možné. Až teraz...

18.02.2020 15:00
debata (4)
zväčšiť Princ Harry a vojvodkyňa Meghan po prílete do... Foto: Clint Brewer/Derek Shook/Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan po prílete do Kanady z návštevy USA. Princ Harry a vojvodkyňa Meghan po prílete do Kanady z návštevy USA.

Počas víkendu sa podarilo fotografom zachytiť vojvodu a vojvodkyňu zo Sussexu po prílete zo Spojených štátov amerických späť do Kanady. Práve tú si totiž dvojica vybrala za miesto na život po odsťahovaní sa z Británie.

Obaja manželia pôsobili na záberoch veľmi spokojne a vyrovnane. Princ Harry sa usmieval, so šiltovkou na hlave, v ležérnej kombinácii košele, pulóvra a nohavíc. Jeho polovička zvierala v ruke obal na laptop a pracovné dokumenty a tiež si to s úsmevom šinula do pristaveného automobilu.

Viaceré média k záberom napísali, že dvojica vyzerala uvoľnenejšie a spokojnejšie ako často predtým, keď ich objektívy zachytávali pri pracovných povinnostiach v Británii.

Podľa amerických médií sa dvojica takmer týždeň zdržala na území Spojených štátov amerických, kde navštívili napríklad štát Kalifornia. Okrem návštevy Standfordskej univerzity, na ktorej spustili jeden z nových benefičných programov pod svojou záštitou, mali tiež navštíviť matku vojvodkyne Meghan. Podľa viacerých zdrojov sa manželia tiež vybrali do okolitých štátov Kalifornie. Žiadne zábery, ktoré by to potvrdili, však neexistujú.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #paparazzi #Kanada #prílet #vojvodkyňa Meghan

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...