V teplákoch a bez mejkapu! Selena Gomez pristihnutá tak ako ju často nevídať...

Chvíle nablýskaných červených kobercov a dokonalé stylingy či úprava hviezd? Na to najbližšie týždne určite môžete zabudnúť. Hviezdy ukazujú svoju pravú tvár. Alebo skôr inú tvár...

06.04.2020 00:00
debata
Speváčka a herečka Selena Gomez počas návštevy... Foto: OnPoint_Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Speváčka a herečka Selena Gomez počas návštevy lekára. Speváčka a herečka Selena Gomez počas návštevy lekára.

Oblečené ležérne, často bez mejkapu, niekedy len vo vyťahaných teplákoch – aj takéto zábery sa posledné týždne množia na portáloch so šoubiznisovým či bulvárnym obsahom. A zapadne do neho aj speváčka a herečka Selena Gomez, ktorú nachytali objektívy pred pár dňami.

Bývalú priateľku Justina Biebera zvečnili na ceste z ordinácie jej lekára, pričom sympatickú brunetku by ste možno na prvý pohľad ani nespoznali. Len v teplákoch, obyčajnom bavlnenom tričku a celkom zjavne bez spodnej bielizne ale tiež bez mejkapu sa 27-ročná Američanka objavila v uliciach.

Speváčka Selena Gomez a jej podoba na červenom... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Speváčka Selena Gomez prišla v šatách z dielne Patou. Speváčka Selena Gomez a jej podoba na červenom koberci.

Pohľady, samozrejme upútal okamžite jej vzhľad, ale tiež fakt, že sa na verejnosti objavila bez ochrany tváre v podobe rúška. Hoci tomuto doplnku celebrity v Hollywoode dlho odolávali, počas posledného víkendu sa rady tých, ktorí sa chránia rúškom alebo šatkami, výrazne zvýšili. Určite aj preto, že ochranu odporučili oficiálne orgány.

Pandémia koronavírusu má pritom v Amerike pomerne silný priebeh. Za pár dní narástol počet infikovaných na číslo, ktoré prekonalo aj doterajšie počty pacientov v Číne, rastie aj počet mŕtvych. Prím v počte obetí si však stále drží Taliansko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Selena Gomez #naostro #doktor #ochranné rúško

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...