Diana by sa hanbila! Zábery princeznej Charlotte vyvolali kritiku Williama a Kate

Nie všetci v Británii vyjadrili obdiv nad pomocou 5-ročnej Charlotte pri roznášaní balíčkov seniorom počas koronakríry. Našli sa aj kritici princa Williama a vojvodkyne Kate.

15.05.2020 14:00
debata (4)

Fotografie, ktoré pred časom zverejnili princ William a vojvodkyňa Kate pri príležitosti piatych narodenín britskej princeznej Charlotte, ukazujú malú členku kráľovskej rodiny pri pomoci počas koronakrízy. Charlotte pomáhala svojej rodine pri doručovaní balíčkov s potravinovou pomocou seniorom a zraniteľným ľuďom v Norfolku. Zábery sa však postarali aj o kritiku kráľovského páru.

Princezná Charlotte pri pomoci počas koronakrízy. Foto: SITA/AP, The Duchess of Cambridge
charlotte Princezná Charlotte pri pomoci počas koronakrízy.

Reportér Chris Ship, ktorý sleduje život kráľovskej rodiny pre divákov televízie ITV, opísal vo svojom podcaste „Royal RotaTV“, že na Twitteri zaregistroval kritické komentáre smerom k rodičom princeznej Charlotte. Ľudia im vyčítali, prečo nemá malá princezná pri roznášaní potravinových balíčkov na tváre masku a na rukách rukavice.

Princezná Charlotte pri pomoci počas koronakrízy. Foto: SITA/AP, The Duchess of Cambridge
charlotte Princezná Charlotte pri pomoci počas koronakrízy.

„Prečo roznáša balíčky susedom bez ochranných pomôcok?“ či „Je to od rodičov nezodpovedné, nechať ju bez masky a rukavíc“. A istý pisateľ do svojich ponosov zapojil aj zosnulú Williamovu matku: „Princezná Diana by sa hanbila, keby by videla, že rodičia vystavujú dieťa nebezpečenstvu len pre nejaké narodeninové fotografie“.

Kráľovská rodinka v okolí Anmer Hall v Norfolku. Foto: SITA/AP
charlotte, kate, william, george Kráľovská rodinka v okolí Anmer Hall v Norfolku.

Chris Ship považuje kritiku Williama a Kate za prehnanú a dodáva, že vo Veľkej Británii zatiaľ nie je nosenie rúška či masky na verejnosti povinné. Okrem toho sa zastal trojnásobných rodičov aj vyjadrením: „Ako viem, Charlotte nechávala balíčky pred dverami, nešla do domovov ľudí.“

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #princezná Charlotte

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...