Parišková oslávila narodeniny na onkológii Dostala krásny darček!

V utorok 26. mája oslavovala moderátorka Aneta Parišková narodeniny. Stráviť ich však musela v nemocnici.

27.05.2020 11:10
debata (3)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Moja slávnostná narodeninová večera je pripravená Rezance s tvarohom, kompót a priamo do žily sa nalievam chemo-džúsom Je to taká neštandardná oslava mojich narodenín, ale aj vďaka nej verím, že budem oslavovať aj mnohé ďalšie svoje narodeniny Dostala som dnes aj krásne darčeky: Správu, že moje telo dobre zareagovalo na prvú chemoterapiu a nádor sa začal zmenšovať Takze teraz táto ďalšia chemo može byť silnejšia. A nemám zasiahnutú kostnú dreň Hurá, oslavujem!!! Navyše mám krásny pocit z vašich gratulácii.Ďakujem vám za každú jednu. Veľmi si to vážim a teším sa❤️ #birthday #narodeniny #tvjoj #anetapariskova #moderatorka #spravodajstvo #news #rakovina #cancer #chemotherapy #happy #dakujem

Príspevok, ktorý zdieľa Aneta Parišková (@aneta_pariskova_official),

Známa tvár z televíznych obrazoviek už niekoľko týždňov bojuje so zákernou rakovinou, viackrát však ukázala, že nestráca optimizmus, pozitívny prístup a do boja sa pustila naozaj naplno. Zjavne sa to vyplatilo a práve na deň svojich 47. narodenín dostala dobré správy.

„Dostala som dnes krásne darčeky: Správu, že moje telo dobre zareagovalo na prvú chemoterapiu a nádor sa začal zmenšovať,“ napísala k fotografii svojej „narodeninovej“ večere na Instagrame. „Táto ďalšia chemo môže byť silnejšia. A nemám zasiahnutú kostnú dreň. Hurá, oslavujem!!! Navyše mám krásny pocit z vašich gratulácií,“ doplnila ešte Parišková.

Moderátorka TV JOJ už pred pár dňami pre chemoterapiu vyriešila aj situáciu s vypadávajúcimi vlasmi a nechala sa ostrihať celkom dohola. Určite tak urobila veľké gesto aj pre mnoho ďalších pacientov, žien či mužov, ktorí musia čeliť sprievodným javom náročnej liečby pri rakovinových ochoreniach.

Štyridsaťsedem­ročnej mame troch synov, ktorú okrem nich podporuje aj jej tretí manžel Miroslav Polakovič, diagnostikovali lekári nádorové ochorenie lymfatických uzlín, primárny mediastinálny lymfóm. O svojej chorobe informovala moderátorka sama na sociálnej sieti, keď zverejnila začiatkom mája prvú fotografiu z nemocničného lôžka.

„Lekárom, sestrám a sanitárkam z kliniky onkohematológie ďakujem za profesionálny a ľudský prístup a perfektnú starostlivosť. Všetkým dobrým a prajným ľuďom ďakujem za modlitby a podporu,“ odkázala vtedy. Anete Pariškovej držíme palce aj my a prajeme veľa sily pri ďalšej chemoterapii, ktorá ju čaká.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #rakovina #narodeniny #chemoterapia #Aneta Parišková

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...