Šťastný úsmev, z tváre srší spokojnosť: Čaputová zverejnila záber s partnerom!

Súkromie si síce slovenská prezidentka Zuzana Čaputová stráži, ale záujem verejnosti aj médií je v tejto oblasti tiež značný. Najmä, keď pred časom potvrdila nový vzťah. Teraz zverejnila oficiálny záber s partnerom.

09.07.2020 11:27
debata (258)

Hlavu slovenského štátu sprevádzal niekdajší člen jej tímu a momentálne jej partner v súkromí Juraj Rizman na predstavení v divadle GuNaGu. Zuzana Čaputová zverejnila na svojom oficiálnom profile na Instagrame fotografiu, kde sedí v hľadisku a usmieva sa do objektívu. Po jej boku rovnako spokojne a šťastne vyzerá aj Rizman.

„Ľahkosť, inteligentný humor, skvelé herecké výkony. Po dnešku mi veľmi dobre padlo predstavenie divadla Gunagu – Herečky (miluj blížneho svojho). Vážené umelkyne a umelci, ďakujem vám,“ napísala na Instagrame slovenská prezidentka, pričom okrem fotografie s jej súčasným partnerom nechýbajú ani zábery zo stretnutia s hercami (preklikáte si ich šípkou vpravo v odkaze z Instagramu).

Prvýkrát po dlhom čase na nich nemá Čaputová ochranné rúško na tvári a napriek opatreniam, ktoré nastavil jej tím aj v zákulisí pri stretnutí s hercami, sa neváhala pozdraviť a objať s herečkou Zuzanou Kronerovou či Gabrielou Dzuríkovou. Nechýbal ani Viktor Horján alebo režisér Viliam Klimáček.

Herci predstavenie odohrali v priestoroch Zichyho paláca a fotografiu s hlavou štátu zdieľali tiež na svojom profile.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dnešné HEREČKY sme hrali v Zichyho paláci a čakalo tu aj nás veľmi milé prekvapenie

Príspevok, ktorý zdieľa GUnaGU (@divadlo_gunagu),

© Autorské práva vyhradené

258 debata chyba
Viac na túto tému: #divadlo #Instagram #predstavenie #Zuzana Čaputová #Juraj Rizman

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...