Šok z Hollywoodu! Manželka Johna Travoltu podľahla rakovine vo veku 57 rokov

Herečka Kelly Preston, manželka Johna Travoltu počas uplynulého víkendu podľahla svojmu dvojročnému boju s rakovinou. Mala 57 rokov.

13.07.2020 08:38
Herec John Travolta a jeho manželka Kelly Preston. Foto: ,
Herec John Travolta a jeho manželka Kelly Preston.
debata (6)

Pozostalá rodina potvrdila túto správu pre magazín People v oficiálnom vyhlásení. „Ráno 12. júla 2020, Kelly Preston, zbožňovaná manželka a matka, odišla navždy po dva roky trvajúcom boji s rakovinou prsníka,“ uvádza sa vo vyhlásení. „Rozhodla sa bojovať v súkromí a podstupovala medicínsku liečbu už nejaký čas, plne podporovaná najbližšou rodinou a priateľmi,“ píše sa ďalej.

„Bola to žiarivá, krásna a milujúca duša, ktorej záležalo na ostatných a ktorá prinášala život do všetkého, čoho sa dotkla,“ uviedli tiež zástupcovia rodiny vo vyhlásení pre médiá a zároveň požiadali o rešpektovanie súkromia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many. My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while. But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

Príspevok, ktorý zdieľa John Travolta (@johntravolta),

Preston, ktorú diváci poznajú napríklad z filmu Posledná pieseň alebo Jerry Maguire, sa zosobášila s Travoltom v roku 1991. Okrem ovdovelého Travoltu zanechala po sebe Preston aj dvadsaťročnú dcéru Ellu a deväťročného Benjamina. Prostredný syn Jett umrel vo veku 16 rokov v roku 2009.

Herec John Travolta sa poďakoval na Instagrame špecialistom z medicínskeho centra na liečbu rakoviny, pod dohľadom ktorých sa Preston liečila. „Kellyina láska a život zostanú v pamäti navždy. Aj s mojimi deťmi, ktoré stratili matku, si teraz doprajeme čas len pre seba a preto nám vopred prepáčte, ak o nás nebudete chvíľu počuť. Ale prosím, verte, že budem cítiť vašu lásku a súcit a spolupatričnosť,“ uviedol herec známy z hitov Pomáda či Horúčka sobotňajšej noci.

Herec John Travolta s manželkou Kelly...
Herec John Travolta vzal do Sydney aj svoju...
+7Kelly Preston s manželom Johnom Travoltom...

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #rakovina prsníka #John Travolta #Kelly Preston

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...