Adele v elastickom tope: Niet pochýb, zhodila desiatky kíl! A drukuje kolegyni

Tomu sa hovorí skutočná kolegiálna podpora! Speváčka Adele zverejnila na svojom Instagrame po dlhšom čase opäť novú fotografiu. Nejde jej však rozhodne len o to, aby sa predvádzala sama.

03.08.2020 12:20
debata (3)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Thank you Queen for always making us all feel so loved through your art ♥️♥️

Príspevok, ktorý zdieľa Adele (@adele),

Britská hviezda na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zavesila záber z vlastnej obývačky, na ktorom pózuje pred televíznou obrazovkou. Na sebe má priliehavý top s dlhými rukávmi a s úsmevom ukazuje nad obraz nad sebou.

Zhodou okolností nejde o umelecké dielo, ale o záber z ostatného projektu speváčky Beyoncé Knowlesovej. Novinka Black is king, ktorá sa objavila na streamovacej platforme Disney+, ponúka vizuálno-hudobný projekt s niekoľkými novými skladbami a je po rokoch ďalším výnimočným projektom americkej hudobnej divy.

Speváčka Beyoncé na zábere zo svojho hudobného...
Speváčka Beyoncé na zábere zo svojho hudobného...
+2Speváčka Beyoncé na zábere zo svojho hudobného...

Adele je jej veľkou obdivovateľkou, čo už v minulosti vyjadrila viackrát. „Ďakujeme Kráľovná za to, že sa môžeme cítiť takí milovaní vďaka tvojmu umeniu,“ napísala k fotografii britská speváčka. V minulosti nad Beyoncé triumfovala na cenách Grammy a vtedy dokonca z pódia vyjadrila ľútosť nad tým, že nevyhrala jej kolegyňa nominovaná v rovnakých kategóriách.

Fanúšikov a médiá však na novom zábere zaujalo ešte čosi. Áno, tušíte správne, je to najmä podoba speváčky. Počas posledných mesiacov totiž Adele výrazne schudla a dnes predvádza úplne štíhlu postavu. Vidieť to jasne aj vďaka elastickému topu so vzorom. Blondínka má pritom čerstvo upravené, zvlnené vlasy a spokojne sa usmieva na fotografii. Niektorí sledovatelia na Instagrame ju kritizujú za to, ako výrazne schudla. Ale mnohí ďalší jej skladajú poklony.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #chudnutie #Instagram #obdiv #Adele #postava

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...