Najočakávanejšie bábätko šoubiznisu je na svete! Slávni rodičia sa pochválili fotkou

Počas uplynulého víkendu sa jeden z najsledovanejších párov šoubiznisu dočkal prvého potomka.

24.09.2020 08:44
debata

25-ročná modelka Gigi Hadid a 27-ročný niekdajší člen skupiny „One Direction“, Zayn Malik, sú už rodičmi. Jedno z najočakávanejší bábätiek šoubiznisu je tak už na svete. Obaja sa šťastnou novinou pochválila na sociálnych sieťach. Jedna z najvychytenejších modeliek súčasnosti, ktorú na Instagrame sleduje vyše 58 miliónov ľudí, zverejnila fotografiu detskej ručičky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Our girl joined us earth-side this weekend and she’s already changed our world. So in love

Príspevok, ktorý zdieľa Gigi Hadid (@gigihadid),

„Naše dievčatko k nám prišlo počas víkendu a už zmenilo náš svet. Cítim takú lásku,“ napísala Gigi Hadid. Podobným záberom detskej rúčky sa pochválil aj Zayn Malik. „Naše dievčatko je tu, zdravé a krásne. Vyjadriť, ako sa teraz cítim, je nemožné. Láska, ktorú cítim k tejto maličkej osobe, je nad moje chápanie,“ napísal.

V auguste sa Hadid ešte popýšila krásnymi tehotenskými zábermi, o ktoré sa postaralo duo fotografov Luigi & Iango. Naposledy sa bruškom pochválila krásna modelka pred šiestimi dňami – čiže tesne pred pôrodom.

Spevák Zayn Malik a modelka Gigi Hadid. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Zayn Malik a modelka Gigi Hadid Spevák Zayn Malik a modelka Gigi Hadid.

Ako prvá o tehotenstve jednej z najslávnejších modeliek súčasnosti informovala americká stránka "TMZ“ v apríli. Slávny pár má za sebou niekoľko rozchodov, od decembra 2019 sú však opäť spolu. Médiami sledovaná dvojica sa naposledy rozišla v marci 2018 po osemnástich spoločných mesiacoch. Obaja ex-partneri o rozchode vtedy informovali na sociálnych sieťach, Malik sa prihovoril verejnosti prostredníctvom Twitteru a rovnakú platformu využila aj známa kráska z mól a tituliek magazínov. Gigi a Zayn si do oka padli už v roku 2015.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zayn Malik #Gigi Hadid

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...