Túto mamičku neprehliadne nik: Irina šla po dcéru do školy, všetky oči na ňu!

Pre ruskú rodáčku Irinu Shaykovú nie je ani súčasná situácia s pandémiou či nosením rúšok na dôvod, aby ju na ulici prehliadali. Vie sa postarať dobre o presný opak!

21.10.2020 12:30
debata
Modelka Irina Shayk v newyorskej časti West... Foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia
564543899 Modelka Irina Shayk v newyorskej časti West Village kráča po dcérku Leu De Seine do školy.

Tridsaťštyriročná modelka, ktorej momentálnym domovom je New Yorku, sa pred pár dňami znovu ocitla v hľadáčiku paparazzov. Ak by si však niekto myslel, že neúmyselne, nech si to len premyslí. Dlhonohá brunetka, ktorá v minulosti bola partnerkou slávneho futbalistu Ronalda, si obliekla výrazné limetkové žlto-zelené šaty, obula si k nim nazúvacie šlapky a koženú bundu. Nechýbalo, samozrejme, ani rúško.

Shaykove voľba okamžite pútala v uliciach pozornosť. Nehovoriac o tom, že takto sa tvár značiek Givenchy či Burberry vybrala po dcérku Leu do škôlky. Reportéri ju sledovali a okrem záberov, na ktorých vidieť Irinu kráčať ulicami samotnú, ju následne zachytili aj v skupine rodičov, ktorí prišli vyzdvihnúť deti. O tom, že tam bola skutočne ako päsť na oko, azda netreba ani pochybovať.

Ako topmodelka si Irina Shayk potrpí na... Foto: JP/PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia
Irina Shayk Ako topmodelka si Irina Shayk potrpí na ochranné rúška, ktoré skvelo zapadnú do jej stylingu. Napríklad aj v kontraste žltej a modrej ako na obrázku.

Otcom modelkinej dcéry je jej bývalý partner, herec a režisér Bradley Cooper, s ktorým tvorili pár bezmála tri roky. Napokon sa však ich vzťah rozpadol a špekulovalo sa o tom, že dôvodom je Cooperov románik so speváčkou Lady Gaga. Ten sa však nikdy nepotvrdil. Cooper sa od rozchodu neobjavuje oficiálne v žiadnej dámskej spoločnosti.

V prípade Shaykovej sa už niekoľko mesiacov hovorí o jej vzťahu s Vitom Schnabelom, známym galeristom, ktorý kedysi randil s modelkou Heidi Klumovou či herečkou Madelinou Gheneou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #irina Shayk #paparazzi #pozornosť #ulica

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...