Princ Harry má zlomené srdce! V slnečnej Kalifornii nie je všetko ideálne

Princa Harryho trápi napätý vzťah s kráľovnou Alžbetou, princom Williamom a ďalšími členmi kráľovskej rodiny.

20.01.2021 03:20
Princ Harry a jeho manželka Meghan Foto: ,
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu.
debata (5)

Prezradil to Tom Bradby, ktorý Harryho sprevádza dlhé roky. „Myslím si, že má zlomené srdce kvôli situácii s jeho rodinou,“ povedal novinár, ktorý je s kráľovskou rodinou v kontakte už dlhé roky a v roku 2019 nakrútil dokument o 36-ročnom princovi Harrym a 39-ročnej vojvodkyni Meghan. V tom čase Meghan hovorila o temnejšej stránke svojho života po kráľovskej svadbe, Harry zase pripustil, že on a jeho brat princ William (38) sa ocitli na „iných životných cestách“.

V relácii „Love Your Weekend With Alan Titchmarsh“, ktorá sa vysielala 16. januára 2021, opísal Tom Bradby situáciu v rodine Harryhoa Meghan. Podľa jeho slov situácia nie je ideálna a majú za sebou ťažký rok. Novinár však nechcel ísť do podrobností. „Myslím si, že za posledný rok sa stalo veľa, o čom nemôžem a nechcem hovoriť,“ opísal dodal: „Veľa z toho, čo bolo napísané, bolo nepresné alebo dokonca nepravdivé.“

Bradby poprel, že by bol Harry po Megxite na jar 2020 nešťastný. „Nie, nemyslím si, že je to správne opísanie situácie. Myslím si, že sú vlastne celkom šťastní.“ Luxusné sídlo v Montecito (v Kalifornii), zmluva so spoločnosťami Netflix a Spotify a pokojnejší rodinný život s Archiem akoby hovorili za všetko. Napriek tomu istý tieň nad ich hlavami visí. „Myslím si, že zápasia so svojou životnou pozíciou. Ale to robia všetci, robí to aj William. Nemyslím si, že to bude mať jednoduché,“ hovoril Tom Bradby.

Novinár sa stretol s princom Harrym v roku 2004. V tom čase trávil čas po škole v Lesothe. Brady ho sprevádzal a neskôr o tomto pobyte urobil dokumentárny film s názvom Zabudnuté kráľovstvo – princ Harry v Lesothe. V roku 2018 sa zúčastnil svadby Harryho a Meghan.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #princ Harry

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...