Toto Slovákom neukázala! Pamela gratulovala Hefnerovi úplne nahá

Len pred pár dňami navštívila sexbomba Pamela Anderson Slovensko. To, čo predviedla ešte v apríli na narodeninovej oslave majiteľa impéria Playboy Hugha Hefnera, sme sa však nedočkali. Blondínka mu zagratulovala úplne nahá.

07.10.2008 08:50
Pamela Anderson a Hugh Hefner Foto:
Ešte poča aprílovej oslavy narodenín majiteľa Playboya Hugha Hefnera vznikli tieto zábery. Sexbomba Pamela Anderson mu gratulovala úplne nahá.
debata

Až v týchto dňoch sa na svetlo sveta dostali zábery z oslavy 82. narodenín čiperného pána, ktorý donedávna žil s troma partnerkami. Všetky dámy sú prítomné aj na záberoch, ktoré odvysielali v rámci novej televíznej šou Girl Next Door.

Pamela Anderson na oslave Hugha Hefnera v... Foto: PROFIMEDIA
Pamela Anderson a Hugh Hefner Pamela Anderson na oslave Hugha Hefnera v apríli 2008.

Kým však blonďaté trio zostalo zaodené vo večerných koktjelkách, hviezda seriálu Pobrežná hliadka priniesla Hefnerovi svadobnú tortičku so sviečkami v Evinom rúchu. Hugh sa dočkal aj vášnivého tanca pri tyči. Pamela mu ho predviedla len na vysokánskych lodičkách.

„So svojím telom je stále veľmi spokojná a je naozaj v perfektnej forme,“ napísal britský denník Daily Mail. Pamela údajne priznala, že s Hefnerom má výborný vzťah. „Často mi píše alebo posiela odkaz. Ale občas sa mi zdá opustený. No v každom prípade biznis v Hollywoode je vec, pri ktorej mnohí skončia osamelo,“ zauvažovala Anderson, ktorá sa môže pýšiť rekordným počtom titulných strán a fotoseriálov v najslávnejšom pánskom magazíne na svete.

Nuž, narodeninové prekvapenie pre muža, ktorému vďačí za celosvetovú popularitu, teda nie je žiadnym prekvapením.

Herečka Pamela Anderson prišla do Washingtonu...
Herečka Pamela Anderson predviedla v štúdiu...
+15Herečka Pamela Anderson v štúdiu austrálskej...
debata chyba

+ Na čase spestriť svoju každodennú rutinu pohybom, zacvičte si.
Učte sa novým veciam, nebuďte lenivý a investujte...

+ Presmerujte energiu do niečoho produktívnejšieho, prospeje vám to.
Budúcnosť prináša finančný rast, ak si...