Stanková po pôrode, Issová pred ním - pochodovali proti rakovine!

Slovenská herečka Alžbeta Stanková trávi väčšinu roka v Prahe a nechýbala tam ani počas uplynulého víkendu. Tentoraz však oddychový sobotňajši čas vymenila za podporu pochodu na boj proti rakovine prsníka.

12.06.2012 18:00
Modelka Daniela Peštová (vľavo) a herečka... Foto:
Modelka Daniela Peštová (vľavo) a herečka Alžbeta Stanková sa tiež zapojili do pochodu proti rakovine prsníka.
debata

Známa tvár zo seriálu Panelák sa totiž zúčastnila na výročnom pochode proti rakovine prsníka. Na podujatie, ktoré tento rok prekvapilo organizátorov doteraz najvyššou účasťou, vzala aj svoju dvojmesačnú dcérku Alžbetku. Drobná tmavovláska však napriek malej dcére neváhala vyraziť a prejsť kus mesta s pochodovým „hadom“, ktorý tvorilo vyše 17-tisíc účastníkov.

Česká speváčka Anna K. vystúpila v rámci...
Moderátorka Ivana Gottová (vľavo) a herečka...
+7Herečka Lenka Termerová hladí bruško svojej...

Podporu podujatiu, ktoré organizuje spoločnosť Avon a ktorého výťažok je určený na podporu prevencia a boja s rakovinou prsníka, neodmietla ani ďalšia (ešte len budúca) mamička – herečka Martha Issová. S veľkým bruškom sa postavila vedľa svojej mamy Lenky Termerovej a kolegýň ako Anna Geislerová či Tatiana Vilhelmová a Tereza Brodská.

Obrovský dav kráčal Prahou, aby podporil pochod... Foto: AVON
Obrovský dav kráčal Prahou, aby podporil pochod boja proti rakovine prsníka. Obrovský dav kráčal Prahou, aby podporil pochod boja proti rakovine prsníka.

Na výročnom pochode sa objavila aj krásna Daniela Peštová či manželka Karla Gotta – Ivana Gottová. Výťažok bol poriadne vysoký – 5 miliónov českých korún.

Pochod proti rakovine prsníka sa koná pravidelne aj na Slovensku. Už v sobotu 16. júna sa uskutoční opäť. Miesto štartu je nákupné centrum Eurovea v Bratislave. Okrem tradičnej „prechádzky“ v ružových farbách čaká účastníkov aj bohatý hudobný a sprievodný program.

debata chyba

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...