K herečke Lindsay Lohan museli volať záchranku

Herečka bola dehydrovaná a na chvíľu stratila vedomie.

17.06.2012 04:00
Lindsay Lohan Foto:
Hviezdička Lindsay Lohan.
debata

Lindsay Lohan v piatok ráno od vyčerpania stratila vedomie. Hospitalizácia však nebola nutná.

„Od 19:00 predchádzajúceho dňa bola na pľaci a pracovala až do 8:00. Pred poslednou scénou si chcela zdriemnuť. Producenti sa zľakli, keď nevychádzala z izby a zavolali záchranku. Vyšetrili ju a má sa lepšie, no bola vyčerpaná a dehydrovaná,“ uviedol hovorca hviezdy Steve Honig.

Lohan pracuje na životopisnej snímke o legendárnej herečke Elizabeth Taylor, kde hrá hlavnú úlohu. „Teraz odpočíva, aby sa čím skôr mohla vrátiť na pľac,“ dodal. Dvadsaťpäťročnú Lohan nakrátko hospitalizovali minulý týždeň po autonehode, pri ktorej sa zrazila s nákladiakom. Príčinu nehody stále vyšetrujú.

Lindsay Lohan sa preslávila filmami ako Pasca na rodičov (1998), Strelený piatok (2003) či Protivné baby (2004). Vydala aj dva štúdiové albumy Speak (2004) a o rok neskôr A Little More Personal (Raw). Jej kariéra začala upadať najmä pre problémy s drogami, alkoholom a porušovaním zákona. V ostatných rokoch porušila niekoľko podmienečných trestov a krátky čas si posedela aj za mrežami. Jej kariéra sa však opäť rozbieha.

debata chyba

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...