Odpadávajú ako hrušky. Po Lohanovej hospitalizovali aj kaderníkov

Niekoľko dní po tom, ako k Lindsay Lohan museli zavolať záchranku, pretože bola vyčerpaná a dehydrovaná, trpeli rovnakými ťažkosťami ďalší dvaja členovia štábu produkcie filmu Liz & Dick.

18.06.2012 14:23
Lindsay Lohan a herec Grant Bowler Foto: ,
Herečka Lindsay Lohan a herec Grant Bowler stvárňujú Elizabeth Taylorovú a Richarda Burtona v životopisnom filme Liz & Dick.
debata

Dvoch kaderníkov museli ošetriť v nemocnici. Podľa informácií webovej stránky Deadline.com štáb filmu o Elizabeth Taylor a Richardovi Burtonovi musí pracovať až 20 hodín denne.

K Lohanovej zavolali záchranku v piatok ráno po tom, ako vo svojej hotelovej izbe stratila vedomie.

„Od 19:00 predchádzajúceho dňa bola na pľaci a pracovala až do 8:00. Pred poslednou scénou si chcela zdriemnuť. Producenti sa zľakli, keď nevychádzala z izby a zavolali záchranku. Vyšetrili ju a má sa lepšie, no bola vyčerpaná a dehydrovaná,“ uviedol hovorca hviezdy Steve Honig. Herečka neskôr na Twitteri potvrdila, že pracovala 85 hodín počas štyroch dní.

Nakrúcanie televízneho filmu Liz & Dick už dlhšie sprevádzajú problémy s hlavnou hviezdou či štábom. Pred niekoľkými dňami 25-ročnú hviezdu filmov Pasca na rodičov (1998), Strelený piatok (2003) či Protivné baby (2004) nakrátko hospitalizovali po autonehode, pri ktorej sa zrazila s nákladiakom. Príčinu nehody stále vyšetrujú.

debata chyba

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...