Fingoval samovraždu, aby vydesil partnerku. Hviezdu The Voice však ešte viac straší rodina, jeho lásku nechce, lebo nie je Rómka

Titulné stránky francúzskych spoločenských serverov už tri dni plnia záhadné strelné zranenia populárneho speváka Kendjiho Giraca.

26.04.2024 09:45
Kendji Girac Foto:
Spevák Kendji Girac na vyhlásení cien NRJ Music Awards.
debata

Rómsky interpret, ktorý žije kočovným životom, vyšetrovateľom najnovšie priznal, že sa snažil „fingovať samovraždu“, aby vystrašil svoju partnerku, ktorá sa mu vyhrážala rozchodom. Podľa agentúry AFP to vo štvrtok spolu s ďalšími faktami o osudnej noci uviedol prokurátor Olivier Janson.

Prokurátor na začiatku tlačovej konferencie najprv vyvracal všetky tvrdenia šíriace sa mediálnym priestorom, ktoré sú podľa neho lživé alebo prinajmenšom sporné. Spevák absolvoval výcvik so zbraňou a navyše bol postrelený z takého uhla, že analýza vylúčila, že by išlo o nehodu. Sám interpret potom priznal, že sa postrelil sám. V jeho krvi sa v ten večer našlo značné množstvo alkoholu aj stopy kokaínu, uviedol prokurátor.

Tarek Saab Čítajte viac Deti odišli k babičke, tak som mu uvarila čaj s drogou, potvrdila manažérka slávneho rapera. Po 9 rokoch priznala jeho vraždu

Kriminalistov zamestnalo aj pátranie po zbrani, ktorá sa nakoniec vďaka anonymnému svedectvu našla v kroví. Zásobník s nábojmi bol ale inde a na oboch častiach Coltu 45 bolo toľko odtlačkov, že nie je možné určiť, kto s ním manipuloval.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Soraya Miranda (@soray.amiranda)

Dvadsaťsedemročný interpret vystupujúci ako Kendji v roku 2014 vyhral vo Francúzsku spevácku súťaž The Voice. Jeho úspech veľmi zviditeľnil rómsku komunitu, no jej spôsob života mu priniesol aj problémy. Ani jedna z rodín totiž podľa stanice BFM TV nesúhlasí so spevákovým vzťahom so Sorayou Miranda, ktorá nie je Rómka.

Wendi Murdoch Čítajte viac Mala o 37 rokov menej a očarila ho ako ambiciózna zamestnankyňa. Čínska láska miliardára Murdocha odchádzala ako manželka číslo 3 s miliónmi na konte

Práve tieto rozpory stáli podľa médií za najnovšou hádkou, ktorá vyústila do streľby. Spevák sa podľa prokurátora ospravedlnil za klamstvá počas vyšetrovania a uviedol, že celý incident ľutuje. „Ak sa neobjaví nič nové, malo by byť toto konanie uzavreté,“ povedal po hodine a pol novinárom prokurátor. Polícia však ďalej vedie oddelené vyšetrovanie kvôli pôvodu zbrane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #konflikt #streľba #Kendji Girac #fingovaná samovražda

+ Starostlivosť o seba je investíciou do vašej budúcnosti.
Nenechávajte všetko na poslednú chvíľu, máte čas robiť...

+ Vďačnosť za malé veci zväčšuje pocit šťastia a zdravia.
Neberte si všetko len na svoje plecia, sami zistíte, že...