Po sklamaní v láske iba zábava: Kristína predstavila nový klip

Speváčka Kristína má nový videoklip ku skladbe Viem, lebo viem z jej aktuálneho albumu Na slnečnej strane sveta.

09.10.2012 14:22
Kristína Foto:
Speváčka Kristína nakrúcala v Českej republike nový videoklip k pesničke Viem, lebo viem. Na pľaci a v klipe sa preháňala aj v limuzíne Mustang, ktorá patrila Waldemarovi Matuškovi.
debata

Video vzniklo počas dvoch dní v Tišiciach pri Prahe a na súkromnom letisku pod taktovkou Tomáša Kasalu a Michala Navrátila, ktorí majú na konte spolupráce napríklad s Celeste Buckingham, Monikou Bagárovou či Benom Cristovaom.

„S novým klipom som veľmi spokojná! Som rada, že je taký, ako som si ho predstavovala. Našou najväčšou obavou pri nakrúcaní bolo počasie. Všetko sme filmovali vonku a bez slnečného počasia by nakrúcanie stroskotalo. Našťastie nás ale slnko sprevádzalo celé dva dni. Zažili sme kopec srandy,“ uviedla Kristína.

Speváčka Kristína počas nakrúcania klipu.
Speváčka Kristína počas prípravy na nakrúcanie...
+2Nový videoklip k pesničke Viem, lebo viem...

Tá sa vo videu vozí v kabriolete Ford Mustang, ktorý patril českému spevákovi Waldemarovi Matuškovi. Speváčka v klipe prežíva letnú lásku s Petrom Dočkalom, ktorého našla v modelingovej agentúre.

„Je to príbeh dievčaťa, ktoré zažilo už viackrát sklamanie v láske. Teraz je zo všetkých trápení vyliečená, chce byť single a užívať si slobodu. Chalan, s ktorým trávi leto, sa jej páči a cíti sa pri ňom dobre. Ale nepripustí si ho k telu, pretože cíti, že by sa opäť sklamala. A preto s ním zostáva len ako kamarátka,“ opísala dej klipu speváčka.

debata chyba

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...