Hemsworth a Damon si fakt padli do nôty. Nečudo, že spolu vyrazili na...

Chris Hemsworth, Matt Damon a ich manželky tvoria roky skvelú partiu a ako sa zdá, v podobnom nastavení budú fungovať aj v roku 2024.

15.01.2024 00:00
hemsworth koláž Foto:
Chris Hemsworth a Matt Damon.
debata

Pár razy ich už spolu zachytili na plážach v Austrálii, ale na Instagrame sa v minulosti pochválili aj spoločnými zábermi z reštaurácií či rôznych podujatí. Naposledy si spoločne slávne filmové hviezdy a ich rodiny užili sneh a mráz v Montane.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Chris Hemsworth (40) a Matt Damon (53) oslávili príchod nového roka 2024 spoločnou lyžovačkou v Montane. Hviezdny predstaviteľ Thora ponúkol fanúšikom niekoľko záberov na Instagrame, na ktorom ho sleduje vyše 58 miliónov ľudí.

zväčšiť Herec Matt Damon (vľavo) a jeho kamarát a... Foto: Profimedia
Matt Damon (vľavo) a jeho kamarát a kolega Chris Hemsworth Herec Matt Damon (vľavo) a jeho kamarát a kolega Chris Hemsworth (vpravo) na ceste na večeru do reštaurácie v Byron Bay v Austrálii.

Na záberoch ho možno vidieť nielen s jeho manželkou Elsou Pataky (47), ale aj s Mattom Damonom a jeho manželkou Lucianou Barroso (47). „Vyraziť z leta v Austrálii do snehu v Montane je vždy dobrodružstvo,“ napísala filmová hviezda vo svojom príspevku.

hemsworth koláž Čítajte viac Filmový Thor a jeho bratia na premiére! Vybrať toho najsexi z trojice Hemsworthovcov? Fakt náročné, hlasujte

Tak ako manželstvo Hemswortha, aj Damona patrí medzi tie stabilné. Dvojica Hemsworth – Pataky sa pred oltár postavila v decembri 2010 po pár mesiacoch randenia a ich domovom bolo Los Angeles. Od roku 2015 rodina žije v Austrálii, za svoj domov si vybrali oblasť Byron Bay. Hemsworth je rodený Austrálčan, Pataky pochádza zo Španielska. Matt Damon si Argentínčanku Lucianu Barroso zobral za manželku v roku 2005, žijú spolu bez škandálov dodnes.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Matt Damon #Chris Hemsworth

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...